Content Marketeer - Flavor Influence Marketeer - Internship
Flavor Shop
Gooik
2 dagen geleden
source : Student.be

Je zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande producten en categorieën een aantrekkelijke vermelding krijgen op onze webshop en geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines.

Dit zowel in het Nederlands als Frans. Je creëert blogberichten, berichten voor social media en wordt onze Flavor Influencer.

Met behulp van filmpjes, stories, foto’s, enz. breng je het verhaal van Flavor Shop en haar unieke assortiment. Je brengt ideeën aan ter verbetering van de webshop, met als doel het aantal bezoekers en het conversiepercentage te verhogen.

Je creatieve brein bedenkt samen met ons acties rond verschillende commerciële thema’s (Kerst, Pasen, Moederdag, enz.) en werkt de acties uit voor de verschillende online (Facebook, Instagram, blog, enz.

en offline kanalen (winkel, workshops, events, enz.). Je ondersteunt eveneens de andere projecten van het kleine maar fijne marketingdepartement van Flavor Shop.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier