Klinisch psycholoog m/v
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
3 dagen geleden

Je functie

Als klinisch psycholoog binnen oncologie ondersteun en begeleid je patiënten tijdens een ziekenhuisopname of een behandeling in het dagziekenhuis.

Je zorgt voor psychologische begeleiding en psycho-educatie. Jouw focus ligt zowel bij de patiënt als zijn familie. Aan de hand van individuele, koppel- en familiegesprekken draag je mee zorg voor patiënten en hun omgeving

Wie ben jij?

Je bent master in de klinische psychologie, optie volwassenen. Je hebt affiniteit met diverse domeinen in de oncologie (borstkliniek, gastro- enterologie en urologie).

Ervaring is een pluspunt. Je combineert een goede kennis met enthousiasme en dynamiek.

Met je klare kijk kom je in het Nederlands sociaal en communicatief uit de hoek. Je hebt empathie, je bent discreet en respecteert het beroepsgeheim.

Patiënten en familie benader je open, eerlijk en constructief.

Je werkt samen in een pluridisciplinair team en voelt je daar als een vis in het water. Maar je kunt ook zelfstandig opdrachten aan, bent bestand tegen druk en stelt de juiste prioriteiten op de juiste momenten.

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk?

Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan.

Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen. En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen.

Wat hebben we je te bieden?

 • Contract bepaalde duur (aug ’20 april ’21), voltijds.
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Verloningspakket dat er mag zijn :
 • salaris volgens IFIC
 • fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement
 • personeelstarief in het restaurant
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier