Experis - Functioneel Analist AX
Experis
Kortrijk, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Klant Voor een sterk groeiend bedrijf in de regio Kortrijk zijn we momenteel op zoek naar een Functioneel Analist AX. Hoe ziet jouw dag eruit?

Bij de opstart wordt je in eerste instantie ondergedompeld in het bestaande MS Dynamics AX ERP systeem (Axapta 2009) om zo vertrouwd te raken met de bestaande business processen.

Na deze inwerkperiode wordt je nauw betrokken bij de implementatie van het nieuwe MS Dynamics Operations & Finance ERP systeem.

Hierbij : breng je in een eerste stap de AS-IS situatie in kaart om vervolgens de TO-BE bedrijfsprocessen uit te gaan tekenen.

Ondersteun je de developers bij al het maatwerk dat moet voorzien worden bovenop het standaard ERP pakket. Sta je in voor het opmaken en uitvoeren van testscenario's (manueel of unit testing).

Voorzie je de eindgebruikers ook van de nodige training en ondersteuning Sta je in voor de opmaak van documentatie. Welk profiel zoeken we?

Je beschikt minstens over een master diploma (IT, Ingenieurswetenschappen, handelswetenschappen, etc.) Je hebt minstens 10 jaar werkervaring als Business / Functioneel analist in een productie omgeving.

Je hebt een ruime ervaring met de implementatie van Microsoft Dynamics AX. Ervaring met MS Dynamics Operations & Finance is een grote plus.

Kennis van MSSQL, Extender (BI Tool) en X++ zijn een plus. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels Je bent communicatief, analytisch en stressbestendig.

Je bent oplossingsgericht en een initiatiefnemer. Je kan zowel autonoom als in team werken. Wat heeft onze klant te bieden?

Onze klant is een sterk groeiend bedrijf in de regio Kortrijk dat heel sterk inzet op het welzijn van hun werknemers. Zo kan je werken in state-of-the-art kantoren, staat er een fitness ter beschikking en worden er teambuildingactiviteiten georganiseerd.

Daarnaast bieden ze ook voldoende opleidingsmogelijkheden aan (interne en externe opleidingen) en kan je genieten van glijdende werkuren.

Daarbovenop biedt onze klant een competitief salaris aan met diverse extra legale voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering en maaltijdcheques.

Bedrijfswagen, tankkaart en extra verlofdagen kunnen via een cafetariaplan. Goesting gekregen in de job? Machtig! Aarzel dan zeker niet ons te contacteren via onderstaande knop! Discretie wordt verzekerd. Tot snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier