Business Manager Roeselaere
Randstad
Roeselare, W Flanders, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Een rol als Business Manager bij Randstad Group is een functie met verantwoordelijkheid, boeiende commerciële contacten, ruimte tot inspireren en motiveren van medewerkers en dit bij de marktleider op het vlak van dienstverlening in Human Resources.

Zoveel verschillende situaties met zoveel mogelijkheden, er valt enorm veel te beleven. Benieuwd naar wat een functie als Business Manager zoal te bieden heeft?

jobomschrijving Als Business Manager bij Randstad mag je je verwachten aan een uitdagend en dynamisch takenpakket in vast dienstverband.

Je zal een team coachen en aansturen van 12 consultants. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor te Roeselare maar beheert ook de kantoor van Torhout.

Jouw rol als Business Manager is drieledig : Commercieel naar plaats 1 -Je bouwt duurzame relaties als trouwe professionele partner met jouw stakeholders en klanten.

 • Als Business Manager ben je een rasechte ondernemer, je detecteert nieuwe opportuniteiten en biedt oplossingen op maat.
 • Peoplemanager / leader -Je treedt op als inspirator en motivator voor collega’s, ontdekt talenten en geeft open en opbouwende feedback wat leidt tot een sterke performance van jouw team.

 • Je bent een echte peoplemanager, met oog voor het individu in het team en je weet perfect hoe je hen moet ontwikkelen en versterken.
 • Operationeel -Bij de operationele activiteiten van het team ben jij de navigator. Dit resulteert in goede prestaties en resultaten.

 • Als vormgever ontwikkel je samen met het team efficiëntere processen wat leidt tot verbetering van de werking van jouw werkgebied.
 • jouw aanbod -Je hebt een master of bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. -Je beschikt reeds over een commerciële en leidinggevende ervaring bij voorkeur in een dienstverlenende sector.

 • Door jouw enthousiasmerende persoonlijkheid en oog voor het individu weet je jouw team te coachen en te motiveren. -Jouw aangeboren communicatietalent zorgt voor een positieve aansturing van het team en het uitbouwen van een sterk netwerk met de verschillende stakeholders.
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. -Je bent een ambassadeur van onze kernwaarden; positivisme, collegialiteit en professionaliteit.
 • wat bieden wij? Als Top Employer 2019 en de wereldwijde leider in HR-diensten biedt Randstad jou talrijke mogelijkheden om jouw talent verder te ontwikkelen.

  Randstad biedt jou een aantrekkelijke en dynamische functie, intensieve trainingen om jouw ambities te realiseren. Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

  Een aantrekkelijk loonpakket met : -een brutoloon rekening houdende met jouw ervaringsniveau -32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname -een hospitalisatie-en groepsverzekering met pensioenplan -een forfaitaire onkostenvergoeding -diverse employee benefits zoals teambonussen en incentives afhankelijk van de behaalde resultaten -firmawagen met onbeperkte tankkaart -laptop, smartphone, internet home -maaltijdcheques en ecocheques -een opleidingstraject op maat -een ruim aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden op basis van jouw competenties en sterktes -leuke bijkomende geschenken en extralegale voordelen doorheen het jaar zoals : korting op fitness, magazines, etc.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier