technicus onderhoud industriële gebouwen en staalconstructies
ArcelorMittal
Ghent, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als technicus IFR ondersteuning kom je terecht in de sectie Infrastructuur, Facilitair onderhoud en Ruimtebeheer binnen de afdeling algemeen onderhoud en energievoorziening.

Deze sectie verzorgt het onderhoud van banen, rioleringen, betonstructuren, daken, gevels, poorten, staalstructuren, verlichting, slagbomen, e.

d. Je zal werkzaam zijn binnen de ondersteunende tak van de sectie, onder leiding van de ondersteuningsverantwoordelijke (OVR) IFR, waar voornamelijk projectmatig gewerkt wordt.

Je krijgt projecten toegewezen binnen jouw discipline of werkt mee aan in een meer divers projectteam. Hierbij vervul je een coördinerende rol en kan je beroep doen op een Site Based Team (SBT) van externe medewerkers die je aanstuurt.

Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en waakt over de goede toepassing van het veiligheidsbeleid in elk facet. Daarnaast werk je ook mee aan betrouwbaarheids- of verbeteringsprojecten t.

b.v. veiligere en / of efficiëntere werkmethoden te bekomen. Als centrale onderhoudsdienst strekken de projecten zich over de verschillende afdelingen binnen onze site en kom je in aanraking met de verscheidene aspecten van een gevarieerde productieomgeving.

Het onderhoud van industriële gebouwen en staalconstructies omvat typisch volgende projecten : enerzijds de structurele renovatie en conservering van racks, transportbanden, het vernieuwen van delen van deze installaties en draagstructuren anderzijds de renovatie van industriële daken en gevels, gaande van beplating tot dakbedekking.

 • In eerste instantie wordt je ingezet in het eerste segment, zijnde de renovatie en conservering van staalstructuren. Profiel Je hebt een professionele bacheloropleiding bouwkunde genoten;
 • Je hebt een sterke interesse in staalstructuren; Je hebt een eerste ervaring in staalconservering (vnl. industriële schilderwerken);
 • Je werkt zelfstandig, georganiseerd en planmatig; Je hebt een goede kennis van de courante MS Office programma’s; Je beheerst de Nederlandse taal perfect en kan je uitdrukken in het Frans of Engels.

  Aanbod Behalve deze jobinhoud, kunnen we nog wel een aantal redenen bedenken waarom het goed is te kiezen voor ArcelorMittal Gent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier