Senior Corporate Banker Large Corp
Belfius Bank & Verzekeringen
Waals-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden De afdeling Corporate Banking is binnen de directie Public & Corporate Banking verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de relatie met de Belgische ondernemingen met een omzet vanaf 10 miljoen euro.

De klanten zijn verdeeld in 4 zones : Noord-West, Noord-Oost, Zuid en Centrum.

De vacature van Senior Corporate Banker betreft de regio Centrum voor het segment corp en large corporate .

Het gaat om ondernemingen met een omzet van meer dan 250M euro in de zone Centrum (corp) en van meer dan 1.000M euro nationaal (large corp).

Door zijn gespecialiseerd commercieel advies moet de Senior Corporate Banker langetermijnrelaties met onze bestaande klanten aangaan en ontwikkelen en de doelondernemingen prospecteren.

De Senior Corporate Banker onderhoudt als aanspreekpunt van de klant nauwe contacten met de productspecialisten om cross-selling te stimuleren.

De Senior Corporate Banker krijgt daarbij ondersteuning van de adjunct-zonedirecteur, aan wie hij rechtstreeks rapporteert.

Hoofdopdrachten :

 • advies aan de klanten : als deskundige moet de Senior Corporate Banker de relatie met zijn Corporate klanten rendabel maken door professionele oplossingen met een hoge toegevoegde waarde voor te stellen;
 • prospectie : de Senior Corporate Banker moet de corp / large corp klanten proactief benaderen, om de portefeuille van onze klanten uit te breiden;
 • risicobeheer : de Senior Corporate Banker evalueert als deskundige de kredietportefeuille op een proactieve manier en volgt hem op;
 • hij voert daarbij de gekozen risicostrategie correct uit;
 • beheer van kredietdossiers : de Senior Corporate Banker neemt actief deel aan het krediettoekenningsproces in de meer complexe dossiers die meer risico’s vertonen;
 • vertegenwoordiging : een van de taken van de Senior Corporate Banker bestaat erin zijn netwerk te onderhouden en uit te breiden, door deel te nemen aan events in het professionele verenigingsleven.
 • Profiel kandidaat

 • universitair diploma (liefst economie of rechten);
 • grondige kennis van kredieten en bankproducten (minstens 5 jaar ervaring);
 • actieve kennis van het Nederlands en het Frans;
 • sociaal vaardig, klantgericht;
 • in staat om prioriteiten te bepalen en onder druk te werken;
 • sterk in cijfers, analytische geest;
 • commerciële instelling;
 • bereid om zich sociaal te integreren in de regio;
 • creatief en resultaatgericht;
 • Geboden wordt

  Wij investeren voortdurend in het welzijn van onze medewerkers, met opleidingen op maat, carrières vol uitdagingen, een dynamische werkomgeving en bijzondere aandacht voor gezonde voeding en sport.

  Onze medewerkers zetten zich enthousiast in voor de goede doelen die Belfius steunt.

  Bij Belfius stellen wij alles in het werk opdat onze medewerkers het juiste evenwicht vinden tussen privé en werk : flexibele werkuren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken, in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en ander openbaar vervoer.

  Kom werken in onze gezellige kantoren, in open en goed verlichte ruimten, die je creativiteit stimuleren.

  Met open ontmoetingsruimten voor informele contacten bij een koffie, en vergaderzalen uitgerust met een videoconferencing-

  systeem om op afstand met collega's te kunnen vergaderen.

  Begin de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant The Village en leg contacten met collega's tijdens activiteiten na de werkuren.

  Een aantrekkelijke bezoldiging, die concurrerend en flexibel is, en daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement op het openbaar vervoer, korting op bank-

  en verzekeringsproducten enz.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier