International Account Manager
Welders via Velde
Kantoor: Aalst - Werkgebied: Europa, Oost-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Welders heeft voor jou een startprogramma klaar om niet alleen toepasselijke kennis op te doen, maar ook om de collega’s met wie je intens gaat samenwerken te leren kennen.

Je verdiept je in materialen / legeringen en hun specifieke eigenschappen na invloed van druk, temperatuur en proces medium.

Jouw technische achtergrond en de eerste opgedane kennis ga je samen met collega’s verder verfijnen on the job. Zo leer je tegelijkertijd de klanten, toepassingen en mogelijkheden begrijpen.

Je werkt mee aan ingewikkelde offertes en dossiers waarbij je rekening houdt met verschillende specificaties en voorwaarden waaraan eindproducten moeten voldoen.

De soms lange trajecten schrikken je hierbij niet af.

Geen enkel project is hetzelfde en door het stellen van de juiste vragen, weet je de klantvraag perfect te vertalen naar de collega’s van de engineering afdeling.

Samen werk je aan de juiste maatwerkoplossing. In je presentatie weet je heel precies je dossier te verdedigen. Daarmee overtuig je grote multinationals en engineering bedrijven van de toegevoegde waarde van Welders en word je hun preferred partner voor hun verschillende productiesites.

Technische kennis combineer je met een sterke commerciële drive en inzicht. Het onderhouden van langdurige klantrelaties is jouw tweede natuur.

Je verdiept je bestaande klantrelaties en zorgt ook voor nieuwe contacten. Je bouwt je netwerk zo uit dat je perfect op de hoogte bent van wat in jouw markt beweegt.

In eerste instantie leg je de focus op Europa. Je vergeet echter ook de andere continenten niet.

Je bouwt mee aan een ( internationale ) commerciële strategie en weet precies wat er moet gebeuren om successen te halen.

Op termijn ga je dan ook deel uitmaken van het managementteam.

Naast werken vanuit je home-office ben je gemiddeld 2 dagen / week te vinden op kantoor in Aalst. Indien nodig bezoek je uiteraard ook klanten in het buitenland.

 • Technische achtergrond in de procesindustrie
 • Materialenkennis is een sterke plus
 • Commerciële flair en ervaring in internationale verkoop
 • Sterk in relatiemanagement en uitbouw van een netwerk
 • Kunnen omgaan met grote organisaties en internationale omgevingen
 • Sterke communicatievaardigheden en kunnen schakelen in diverse culturen
 • Talenkennis : Nederlands, Engels en Frans
 • Je komt terecht in een engineering company met een warm hart. Iedereen is belangrijk en samenwerken zit in het DNA van de organisatie.

  Elke dag zetten 45 medewerkers hun kennis, energie en passie in ten dienste van de Welders klanten. Dat maakt dat Welders een fijne en aangename plek is om te werken.

  Een plek waar iedereen zich thuis voelt en met plezier komt werken.

  Een technisch georiënteerde organisatie met internationale ambities en collega’s die bereid zijn je alles te leren en je te helpen waar nodig.

  De passie spat ervan af. Een team met heel wat kennis, expertise en toewijding.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder(s), dus de communicatielijnen zijn heel kort. Je krijgt bovendien de kans om deel uit te maken van het managementteam.

  Uiteraard is er loon naar werken met een marktconform salaris en extra legale voordelen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier