Polyvalente ICT medewerker (m/v)
Konvert Interim Menen
Wevelgem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een klant, een bedrijf werkend in de productiesector regio Wevelgem, is Konvert office op zoek naar een Polyvalente junior ICT'er (m / v) : Jouw takenpakket : - Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket, Axapta, productconfigurator en webportal- Je doet de dagdagelijkse support van de medewerkers m.

b.t. hardware- en software issues- Je onderhoudt de serverinfrastructuur

Aanbod

De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, ...). Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, .

 • Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, ... uitwerken en bijwerken.
 • Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application).

  Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, .

 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, .
 • Programmeren in een specifieke computertaal. Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, .
 • voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek). De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren Ons aanbod : - Een voltijdse functie - Een interessante en leerrijke job binnen een dynamisch en groeiend bedrijf - Een intensieve en gestructureerde opleiding - Een aangepast salaris
 • Vereiste kwalificaties

  Jouw profiel : - Je hebt een Bachelor- of masterdiploma in een ICT-richting of min. een 3-tal jaar ervaring - Je hebt feeling of sterke interesse in een productie omgeving en automatisatie van productieprocessen - Je hebt basiskennis VB.

  net, Java, C++ en SQL - Voorkennis m.b.t. ERP en webdesign is een pluspunt - Je hebt een sterk analytisch denkvermogen - Jouw gedrevenheid en resultaatgerichtheid maken dat je de opgelegde doelstellingen kan behalen - Jouw stressbestendigheid maakt dat je de opgelegde deadlines kan behalen, een 9 to 5 mentaliteit is niet aan jou besteed - Je bent vlot Nederlands-, Frans- & Engelstalig

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier