CAD Tekenaar
UCare
HASSELT
19 dagen geleden

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is als onafhankelijk ingenieursbureau actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. De unit Infrastructuur waarin je terecht zal komen, houdt zich bezig met het ontwerp en opvolging van de uitvoering van wegen-

en rioleringswerken, de aanleg van (openbare) buitenruimte en landschapsinrichting. Deze projecten worden voornamelijk uitgevoerd in opdracht van openbare besturen en rioolbeheerders.

Onze klant volgt het gehele project van concept tot definitieve oplevering en beheer.

Vacature

Voor de aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker CAD specialist met ervaring, of bereid deze kennis en vaardigheid te verwerven.

Je werkt samen met de projectleider en ontwerpers van andere disciplines, zoals mobiliteit, kunstwerken, ecologie en ruimtelijke planning.

Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod : van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Als CAD specialist beheers je de kennis over randvoorwaarden en processen over het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten.

Je maakt gebruik van AUTODESK software Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf. 3D- denken is een must.

Je werkt als specialist volgens vastgelegde werkwijzen en communiceert daarover met het projectteam. Het analyseren van je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten is (kan), een onderdeel (vormen) van je taken.

Vereisten

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over :

 • een bachelor of master bouwkunde of gelijkaardig;
 • 2 a 3 jaar werkervaring op bij voorkeur infrastructurele projecten strekt tot aanbeveling maar indien je jezelf herkent dan leiden we je graag op;
 • ervaring met Civil 3D en Autocad pakketten;
 • kennis van SB250 en de specifieke regels van rioolbeheerders is een pluspunt;
 • een gezonde nieuwsgierigheid naar ons werk en onze projecten;
 • een geïnteresseerde en open blik op de ontwikkelingen op gebied van CAD software binnen je vakgebied.
 • Ons aanbod

  Onze klant gelooft dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast biedt onze klant uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Bij onze klant kennen ze een informele bedrijfscultuur.

  Ze gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier