E-commerce & Digital Marketing Specialist
SAM Recruitment
Mechelen, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

OmschrijvingE-commerce & Digital Marketing SpecialistWat ga je doen?Ben jij sterk op vlak van Digital Marketing en dan in het bijzonder met een voorliefde en ervaring in E-commerce?

Lees dan zeker verder! Dit zou een mooie kans kunnen zijn binnen een prachtig bedrijf.Als E-commerce & Digital Marketing Specialist krijg jij de verantwoordelijk voor het beheer van de website en webshop.

Van zowel het bedrijf als de samenwerkingspartners. Daarnaast houd jij je bezig met diverse onderdelen van online marketing.

Hierbij mag je denken aan bijvoorbeeld SEO, Content, CRO en SEA, beide sterk gericht op data-gedreven digital marketing.

Je zorgt voor de website planning en dat deze in lijn loopt met de wensen en eisen vanuit het brand awareness team en de digitale collega s.

Ook ben je het aanspreekpunt voor B2B (grote) samenwerkingspartners en schakel je met je Nederlandse collega s. Je hebt project management skills nodig om deze zaken goed op elkaar af te stemmen.

Je bent sterk gericht op de klant, zowel de B2B samenwerkingspartner als de eindgebruiker die zich in de B2C sector bevindt.

Bij dit bedrijf en binnen deze functie is ruimte voor groei, ontwikkeling en kan je echt jouw meerwaarde bewijzen. Je bent van groot belang voor de korte- en lange termijn en bent hier dan ook beiden op gericht.

In deze positie zal jij je niet snel vervelen!Wat wordt jou geboden?

 • Een competitief salaris, afgestemd op kennis en ervaring
 • Extralegale voordelen
 • De mogelijkheid tot een wagen en / of tankkaart
 • Een prachtig bedrijf met een mooie visie en een sterke positie
 • Onderdeel uitmaken van een sterk digitaal en E-commerce team
 • Flexibiliteit en vertrouwenWat wordt er van jou verwacht?
 • Je hebt tenminste 4 jaar ervaring binnen E-commerce en Digital Marketing (website, SEO, SEA, CRO,...)
 • Je kent je weg uitstekend binnen website en webshop management
 • Je denkt sterk in functie van de klant (zowel de B2B samenwerkingspartner als de B2C eindgebruiker)
 • Je kan zowel hands-on aan de knoppen zitten als projecten managen, coördineren en strategie bepalen
 • Je spreekt perfect Nederlands (Frans en Engels zijn eigenlijk ook super belangrijk)
 • Je bent een zelfstandige teamplayerWaar ga je werken?Dit bedrijf, gericht op B2B samenwerkingspartners en de B2C eindgebruiker van dit mooie product, is in haar sector dé speler binnen Europa! Waarbij deze functie gericht is op vooral België maar daarnaast ook op Nederland.
 • Het bedrijf is niet alleen een gevestigde waarde maar ook een plek met een gezonde cultuur, met een constante groei en sterke zeer aangename collega s.

  Je kan je hier blijven ontwikkelen in het Marketing Team, al breng jij zeker ook al een fixe dosis ervaring en kennis met je mee!Om alles goed in lijn te laten lopen bezoek je af en toe het kantoor in het mooie Nederland en ben je dus niet vies om eens een afstandje af te leggen.

  Geen schrik, dit is niet wekelijks. Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via of +32 (0)38 082 945.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  Locatie2800, MechelenContactpersoonLisa KlokRecruitment ConsultantGespecialiseerd in online Marketing Professionals+32 3 808 29 45

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier