verkoop slagerij voltijds regio opwijk
Randstad
Opwijk, Vlaams-Brabant
1 dag geleden

job description

Als verko(o)p(st)er in de slagerij heb je een zeer afwisselende job waarbij je zowel de klanten bedient, alsook helpt in het atelier met de bereidingen.

Jouw takenpakket : -Bedienen van de klanten-Werken met een snijmachine-Proper houden van de toog en de werkplaats-De salades bereiden en de beenhouwer ondersteunen waar nodigJe kan er voltijds aan de slag, maar een deeltijdse optie is ook mogelijk.

Uurrooster kan overeen gekomen worden. Je bent wel beschikbaar voor zaterdagwerk. Zondag zijn ze gesloten.

qualification

 • Een relevante ervaring in de verkoop is een grote meerwaarde-Je bent zeer verzorgd en hecht belang aan de hygiëne afspraken (HACCP)-Je bent flexibel en wilt graag bij verschillende taken ondersteunen-Je kan werken op zaterdag -Verloning is afhankelijk van ervaring -Je komt terecht in een familiebedrijf en een team van leuke collega's
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier