Beproever mechanica voor de Centrale Werkplaats Mechelen
HR Rail
, BE
1 dag geleden

Wij zoeken een energieke beproever mechanica :

 • Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn.
 • Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider In- en uitgangscontrole .
 • Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen.

 • Andere taken zijn : testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, .
 • Is dit iets voor jou?

  Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring.

  Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  Jobnews 212 H-HR 2019.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier