Medewerker Laadkaai (m/v)
Konvert Interim Izegem
Koolskamp, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een klant in onze regio zijn wij op zoek naar een all-round medewerker op de laadkaai.Daar kom je terecht in een klein, goed draaiend team dat ervoor zorgt dat alle aankomende en vertrekkende vrachtwagens met diepvriesproducten snel en correct geladen en gelost worden.

Je leert alle verschillende taken op de laadkaai en kan zo volwaardig meedraaien in alle taken, zoals de collega's.

Aanbod

Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden. De kenmerken van de goederen identificerenDe goederen per categorie tellen.

De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Laden en lossen van goederen of producten. Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, .

 • Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken Een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • Je werkt voor een internationale, sterke groep die in volle groei is. Je krijgt een competitief salaris in verhouding tot je talent en ervaring

  Vereiste kwalificaties

  Je spreekt, leest en schrijft vlot Nederlands.- Enige kennis van Frans en Engels is zeker een plus.- Je hebt zin voor logistiek werk : laden en lossen van vrachtwagens - zowel manueel als met een elektrische palletkar (kan aangeleerd worden - ervaring is een pluspunt).

  in- en uitscannen van alle paletten e.a. producten- Je kunt vlot om met computers - dit heb je nodig zowel voor het omgaan met de scanners als voor het leren opstarten van ladingen / oplossen van kleine problemen- Je weet van aanpakken, maar met de nodige zin voor veiligheid.

 • Ervaring in werken met een heftruck is een grotere plus dan een brevet!- Je werkt graag in team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier