Service Security Engineer
Johnson Controls
Groot-Bijgaarden-Flemish Brabant-Belgium
7 uur geleden

Job Details

Service Technieker Security

Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om grenzeloze ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou.

Vanuit onze locatie in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een gedreven

Service Technieker Security in Brussel om ons team te komen versterken.

Wat je zult doen :

Als Service Technieker Security sta je in voor onderhoud en reparatie van de alarmsystemen en elektronische beveiliging bij onze klanten.

Als expert word je opgeroepen voor het onderhoud en het oplossen van storingen op inbraak, video, toegangscontrole en artikelbeveiliging systemen.

Tevens het vernieuwen van ons bestaand park kan tot één van de mogelijkheden horen.

Ons kantoor is gevestigd in Groot-Bijgaarden maar je zal voornamelijk werken op de sites van onze klanten in Brussel. Je werkt in een regionaal team van ervaren collega s die altijd bereid zijn om je te kunnen assisteren.

Je bedient met jouw team een brede waaier van klanten, van particulieren tot grote spelers in de retail-, banken- en overheidssector.

Hoe je het zult doen :

In deze functie verzorg je :

 • Het uitvoeren van gepland onderhoud op onze systemen.
 • Het behandelen en verhelpen van storingsmeldingen.
 • Installeren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties.
 • Het onderhouden van contact met klanten en advies geven.
 • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor een kleine inbedrijstelling van nieuwe installaties.
 • We staan 24 / 24 ter beschikking van onze klanten. Na een intensieve opleidingsperiode, draai je mee in een 24 uur service stand- by dienst.
 • Waar we naar op zoek zijn :

 • Je hebt een goed inzicht in techniek en hebt een technische opleiding afgerond (A1 / A2 Elektrotechniek / Elektomechanica / Elektronica) of je kan een gelijkwaardig niveau bewijzen door relevante ervaring.
 • Je bent IT- minded en hebt kennis of interesse in beveiligingssystemen.
 • Diploma s VCA, BA5, hoogtewerker zijn een meerwaarde.
 • Een geldig rijbewijs B alsook onbesproken gedrag zijn voorwaarden.
 • Je kan je vlot mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Nederlands en Frans. Daarnaast spreek je goed Engels.
 • Je bent goed in omgang met je klanten, communicatief, gericht op goede resultaten en je draagt veiligheid hoog in het vaandel.
 • Je bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken alsook goed samenwerken met jouw collega s.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig ten oosten van Brussel .
 • Wat wij bieden

  Johnson Controls biedt je een zeer interessante baan binnen een wereldwijde organisatie waarin je jouw klantfocus maximaal kunt ontwikkelen.

  We ondersteunen je op alle gebieden en geven de nodige opleidingen en trainingen om je vertrouwd te maken met onze producten en werkwijze.

  Interesse?

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie bij voorkeur in via onze website. Als alternatief kan je ook je sollicitatie of eventuele vragen insturen naar Jana Bochnickova (Talent Acquisition Benelux) via .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier