Deeltijds enquêteur (m/v)
Konvert Office Gent
Gent, BE
1 dag geleden
-

Profiel

Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent.

Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn.

Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd.

Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op : thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet.

De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn.

Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor mensen die parttime willen werken of een bijverdienste zoeken.

Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

Aanbod

De afname van de enquête, het materiaal en de documenten voorbereiden volgens de opdracht en de instructies. De doelgroep identificeren en informeren over de aard en het verloop van de enquête.

De formulieren, vragenlijsten en verslagen invullen. De persoon begeleiden doorheen de enquêteDe gegevens verzamelen. De verzamelde gegevens ordenenDe resultaten van de enquête doorsturen We bieden een marktconforme verloning en een uitdagende functie met zeer veel flexibiliteit op vlak van het uurrooster! Je werkt minimum 3 avonden per week, telkens rond 17u00 - 21u00.

Op termijn kun je ook méér werken of in de voor- of namiddag in plaats van 's avonds. Ook een fulltime tewerkstelling is mogelijk op termijn.

Vereiste kwalificaties

 • Je bent sociaal, extravert, commercieel en creatief. - Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. - Je vindt stiptheid, flexibiliteit en discretie zeer belangrijk.
 • Je weet van aanpakken. - Je kan je minimum 3 avonden per week vrij maken. - Je kan je in de eerste periode vrijmaken om te werken vanuit het kantoor in Gent.
 • Thuiswerk kan op termijn. - Je beschikt over een vaste telefoonlijn en internet (indien thuiswerk).

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier