Graduate Position: Sales Support Engineer
Bergerat Monnoyeur
Overijse
1 dag geleden
source : Student.Be

Als Sales Support Engineer versterk jij het Eneria-sales team. Dit gedreven en ervaren team onderhoudt het contact met onze marine en industrie klanten en zet alles op alles om de klanten een optimale ondersteuning te bieden.

Als sales expert van ons CAT®-productgamma bied je onze klanten technische oplossingen en adviezen aan. Verder sta je in voor de volgende taken :

 • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van prijsoffertes, technische en commerciële voorstellen, cost sheets en verkoopdossiers voor het toegewezen productengamma en je bezorgt deze aan het engineering team.
 • Je ondersteunt onze verkoopdienst door het bestuderen en beantwoorden van (aan)vragen van klanten, commerciëlen en techniekers o.
 • b.v. je eigen technische en commerciële kennis, en o.b.v. de door je collega’s ingevoerde gegevens. Daarvoor moet je je natuurlijk op de hoogte houden van de laatste evoluties van de CAT®-

  producten en aanverwante technieken.

 • Je maakt technische concepten op (bv. : motor-configuraties in CAT®-systemen).
 • Je staat in voor het beheer van de worktools. Hier speelt je technische kennis een cruciale rol! Zo hou je het CRM-systeem en leveranciers-
 • database up to date, alsook de Word- en Excel documenten die gebruikt worden voor de opmaak van offertes en cost sheets, stel je technische omschrijvingen op, en beheer je marketing-

  gegevens en andere processen m.b.t. onze marine & industrie afdeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier