HR Mgr Klanten Market - Limburg/Vlaams Brabant (vast contract)
Carrefour Belgium
Bilzen, BE
2 dagen geleden

Ga jij ook aan de slag bij Carrefour België? Dan word je lid van ons team. Een team dat bestaat uit meer dan 10.000 uitzonderlijke en gemotiveerde medewerkers.

Elke dag geven wij het beste van onszelf om onze klanten gelukkig te maken. Dit kan gebeuren vanuit één van onze winkels of vanuit het hoofdkantoor te Evere.

Carrefour België is één van de meest toonaangevende en innoverende retailers in België. Wij beschikken over 800 winkels, verdeeld over verschillende winkelconcepten : Carrefour Hypermarkten, Carrefour Market, Carrefour Express en drive.be.

Opdracht

Als Manager Klanten sta je in voor een klantgerichte service in de winkel, voor het onthaal van de klanten en voor een vlot verloop van de klantenstroom aan de kassa’s.

Daarnaast neem je een belangrijke rol op in het human resources management van de winkel.

Je rapporteert aan de winkeldirecteur en bij haar / zijn afwezigheid neem je de initiatieven en beslissingen die nodig zijn voor het goed functioneren van de winkel.

Verantwoordelijkheidsgebied

 • Je bent het aanspreekpunt en de gesprekspartner voor de klant, garandeert een correcte informatie en bespreekt haar / zijn suggesties met de betrokken teams.
 • Om de klantentevredenheid verder te ontwikkelen focus je op de vriendelijkheid, de dienstverlening en het professionalisme van alle medewerkers in de winkel.
 • Je benut de opportuniteiten en initieert en implementeert acties om het elke dag nog beter te doen.

 • Het dagelijks reilen en zeilen van het front-end (kassalijn en onthaal) en het team kassiers(ters) is jouw verantwoordelijkheid.
 • Als manager en coach, stuur je je medewerkers aan en creëer je een hecht team. Je motiveert en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling.
 • Verder bevorder je een aangename en gezonde werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

 • Je beheert en optimaliseert de uurroosters van de winkel in functie van de klantenstroom en het werkvolume. Je neemt doordachte beslissingen op basis van de resultaten van je afdeling.
 • Je analyseert dagelijks de cijfers en resultaten, spoort afwijkingen op en werkt actieplannen uit.

 • Je denkt mee met het bedrijf en onderneemt initiatieven die bijdragen aan Carrefour van morgen.
 • In samenwerking met de winkeldirecteur en de HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het geheel van de operationele HR-taken in de winkel en voor het implementeren van het HR-beleid : overdracht van informatie en contacten met het sociaal secretariaat, toepassing van procedures en wetgeving, rekrutering, aanwerving en onthaal van nieuwe medewerkers, opleiding en verdere ontwikkeling van medewerkers Zo ondersteun je de winkeldirecteur in het positioneren van Carrefour als aantrekkelijke werkgever.
 • Je positieve ingesteldheid, engagement en toewijding, maken je tot een ware ambassadeur van Carrefour die deze waarden op een inspirerende manier uitdraagt naar de medewerkers.
 • Profiel

  Je bent tevens in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma en / of je hebt relevante ervaring binnen de verkoop, retail, horeca of catering.

  Klik hier voor meer informatie over hoe wij werken bij Carrefour België.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier