IT Business Consultant (Microsoft Dynamics NAV)
vind!
Zonnebeke, Belgium
13 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Als business consultant begeleid je de Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV / Navision) ERP-projecten van A tot Z.

Je staat rechtstreeks in communicatie met de klant en analyseert hun specifieke wensen. Deze vertaal je in een functioneel ontwerp, zodoende de klant een gerichte oplossing te bieden.

Je stuurt jouw collega-developers aan die jouw functioneel ontwerp ontwikkelen. Na testen en implementatie verzorg je de opleiding aan alle key-users.

Je bent ongeveer de helft van de tijd aanwezig bij de klant ter plaatse, en behartigt 3 à 4 projecten tegelijk. Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

Je analyseert vlot en lost problemen zonder enige moeite op. Voeling met de meest voorkomende bedrijfsprocessen is noodzakelijk.

Je kan terugblikken op relevante ervaring en beschikt over een sterke affiniteit met IT (diploma / ervaring). Ervaring met ERP-systemen (of andere softwareapplicaties) is mooi meegenomen, maar geen must.

 • Het is vooral belangrijk is dat je vlot communiceert en kan meedenken met de klant. Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Het bedrijf zet volop in op een actief retentiebeleid voor haar medewerkers : aandacht voor een gezonde work-life balance, jaarlijkse teambuildingactiviteiten en personeelsfeesten;
 • vrijblijvende activiteiten samen met collega's (joggen, voetballen, skiën / snowboarden); wandelingen in de natuur; veel mogelijkheden naar (vrij te kiezen) opleiding en coaching toe.

  Ook het moderne bedrijfsgebouw zorgt voor een zeer aangename, open sfeer met veel lichtinval. Je krijgt een uitermate aantrekkelijk loon, met een vrij te kiezen bedrijfswagen uit het volledige gamma van Mercedes, Audi en Volkswagen.

  Het salarispakket wordt aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, betaalde internet- en telefoonabonnementen, etc.

  Dit ambitieus familiebedrijf kan uitpakken met 35 jaar ervaring in IT-infrastructuur en bedrijfssoftware (Microsoft Dynamics NAV).

  Het bedrijf staat gekend als een betrouwbare IT-partner die mee evolueert met de tendensen en veranderende klantennoden.

  Men heeft sterke partnerships met marktleiders in hun domein (Microsoft, HP, enz.)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier