(Junior) Buyer | Aalter
Winsol
Aalter, BE
2 dagen geleden

Junior) Buyer Aalter

Je vlotte omgang spreekt mensen aan. Je sympathieke assertiviteit opent deuren. Zelfs aan de telefoon. Zo’n beller waaraan mensen hun leven zouden vertellen, die opbelt met 1 goeie vraag en inhaakt met 5 antwoorden vol opportuniteiten.

Zo word je moeiteloos de favoriete contactpersoon van je leveranciers en ben je een knap uithangbord voor de kwaliteit waarvoor we staan.

Of je nu een bachelor- of masterdiploma hebt, da’s knap. Dat je het nuttig aanwendt om je analytische bureauwerk (excel, ERP, cijferanalyse en tendensbepaling) zodanig af te werken dat je collega’s er graag gebruik van maken, vinden we veel belangrijker.

Een talenknobbel hoef je niet te zijn. Nederlands, Engels, Frans en wat Duits, je durft het te spreken. Zeker omdat je beseft dat je zo de sympathie van je leveranciers en collega’s krijgt.

Je durft én je bent bereid om tekorten bij te spijkeren als die je vlotte communicatie in de weg staan.

Als junior heb je je eerste ervaring achter de rug of grijp je deze kans om te tonen dat je al veel eerder werk had moeten krijgen.

Je hebt technische interesse en haalt je neus er niet voor op om affiniteit te verwerven met de technische aspecten waarin Winsol toonaangevend is.

Je houdt je vooral bezig met aankopen . Waarvoor staat die buyer anders in de functieomschrijving? Je checkt en controleert bestellingen en facturen en overlegt hiervoor met de collega’s.

Uiteraard ga je steevast op zoek naar alternatieve leveranciers, want een plan B en C, dat komt altijd van pas!

Als junior buyer krijg je heel wat ruimte om te groeien in je rol. En om die groei te kunnen kaderen en opvolgen, bepalen we samen een aantal targets zodat het duidelijk is waar de belangrijkste focus dient te liggen (denk maar aan levertijden, stockniveau’s, supplier rating, ).

Zo zorgen we samen voor een kickstart van je carrière binnen Winsol!

De juiste kandidaat, die mailt nu naar met haar of zijn cv en een mailtje ter ondersteuning van dat cv.

Mail vandaag nog. Professioneel opgroeien bij Winsol, het is voor de rappe.

AankoopAalter

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier