ACCOUNT MANAGER SIGNALISATIE
Account Manager Signalisatie
Vlaanderen, Brussel, Wallonië, West-Vlaanderen, BE
27 dagen geleden
source : Jobat

Als Account Manager Signalisatie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van producten voor gestructureerde netwerkbekabeling.

Samenwerken met klanten en leveranciers, voeling hebben met koper- en glasvezelnetwerken en de projectmarkt is waar het allemaal mee begint.

Je bent aansprakelijk voor bestaande klanten en draagt actief bij aan de uitbreiding van het cliënteel in België. Voor deze taken zal je tijd op kantoor doorbrengen maar de grootste opdracht is actief zijn op het buitenterrein.

Naast intensieve contacten met leveranciers en de nodige jaarlijkse beursbezoeken, bouw je een persoonlijk contact op met de klanten en de prospecten.

Tot de klantenportefeuille behoren grote installateurs, elektrotechnische handelaars, openbare bedrijven, industriële klanten, etc.

Naast het leveren van standaardproducten geef je ook positief gevolg aan technische vragen van jouw klanten. Ten slotte rapporteer je in deze Account Managersfunctie aan de zaakvoerder.

Voor deze functie als Account Manager Signalisatie is het belangrijk dat je beschikt over een Bachelor werk- of denkniveau.

Daarnaast heb je een uitgesproken affiniteit binnen de technische sector en kan je minimum 8 jaar ervaring voorleggen binnen een gelijkaardige functie.

Je hebt commerciële ervaring met uiteenlopend cliënteel en kennis van veiligheid- en / of beschermingsproducten is een absolute must.

Verder ben je hands-on, kan je werken in team en neem je verantwoordelijkheid, kortom : je hebt de maturiteit die nodig is voor deze zeer leuke maar uitdagende account Managers rol.

Ten slotte weet je goed om te gaan met social media toepassingen en heb je een grondige kennis van het Nederlands en het Frans, kennis van het Engels is een plus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier