Data-analyst Stockbeheer
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Zijn er in onze winkels steeds voldoende artikelen voor onze klanten? Is er nationaal en regionaal een verschil in stockniveau?

Is het online aankoopgedrag anders dan offline? Als data-analyst bezorg je de Service Centers Verkoopprognose & Stock, de directie en onze regiomanagers nuttige inzichten.

Door data over onze volledige supply chain te analyseren , bezorg je jouw collega’s en de betrokken afdelingen de informatie die ze nodig hebben om hun opdracht waar te maken.

Zij formuleren een concrete vraag naar jou toe en jij gaat daarmee aan de slag : je duikt in de beschikbare data en bepaalt zelf hoe en met welke middelen je die analyseert en verwerkt.

Je conclusies zijn objectief onderbouwd.

Je bent altijd nieuwsgierig naar het waarom en spit graag data uit. Dat enthousiasme breng je ook over op de afdelingen die je ondersteunt met de nodige toelichtingen en presentaties .

Daarbij neem je je publiek telkens op boeiende wijze mee in de achterliggende denkprocessen.

Op basis van gedetailleerde, operationele data trek je conclusies over het grotere geheel. Zo kan je ook feitelijk argumenteren waarom bv.

stockinterventies op nationaal niveau gewenst zijn. Je denkt mee met de vraagsteller en brengt de verschillende parameters in kaart die jouw voorstellen ondersteunen.

Bovendien bepaal je samen met de stakeholders de belangrijkste KPI’s en volg je deze continu op.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle .

 • Kennis en ervaring Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een analytische, wiskundige, statistische en / of economische richting en hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Analytische geest Je blinkt uit in het maken van analyses. Grote hoeveelheden kwantitatieve en kwalitatieve data verwerk je tot relevante inzichten.
 • Softwarekennis Tools zoals Web Intelligence (SAP) en Excel gebruik je dagelijks voor je job. Je vindt dan ook vlot je weg in deze programma’s.
 • Communicatie en samenwerking Je deelt graag kennis en luistert naar de inbreng van anderen. Bovendien geef je o.a. advies aan het managementteam en de directieleden.
 • Daarbij spreek je hun taal en gebruik je de nodige diplomatie, assertiviteit en overtuigingskracht. Daarnaast ben je ook in staat om een ruim netwerk uit te bouwen.

 • Organisatietalent - Je weet van aanpakken en werkt zelfstandig, gestructureerd en planmatig. Bovendien kan je prioriteiten stellen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier