Filiaalverantwoordelijke (m/v) regio Antwerpen
Konvert Interim Merksem
Wijnegem, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Antwerpen, zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke.Jouw taken : - Na een grondige inwerkperiode om de klanten te leren kennen, word je verantwoordelijk voor één van de filialen van onze klant.

 • Daar sta je in voor de dagelijkse organisatie en geef je leiding aan je team. - Door je grondige kennis van sanitair en CV ben je het aanspreekpunt voor zowel klanten als personeel.
 • Je onderhoudt het dagelijkse contact met klanten, en zorgt ervoor dat je hele team steeds klantgericht en flexibel te werk gaat.
 • Aanbod

  De interne communicatie van de onderneming coördineren (vergaderingen, nota's, richtlijnen, ...). De jaarlijkse balans, de begroting, .

 • aan verschillende betrokkenen communiceren. De rendabiliteit en de kwaliteit van de prestaties van een regionaal netwerk van verkooppunten controleren en corrigerende acties voorstellen.
 • De strategie van de winkel bepalen of de door de keten bepaalde strategie toepassen. Het beheer van de winkel superviserenControleren of de hygiëne-

  en veiligheidsprocedures toegepast worden. De verkoopdoelstellingen van het leidinggevende personeel bepalenDe activiteit analyseren en verbeteringen bepalen.

  Toezicht houden op het personeelsbeleid van de organisatie (lonen, opleidingen, aanwervingen, ) - Onze klant is een open, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor visie, initiatief en persoonlijke groei.

 • Je krijgt de ondersteuning van goed uitgebouwde diensten. - Binnen het bedrijf kan je volop genieten van de voordelen verbonden aan een boeiende en gevarieerde job.
 • Dit betekent dat je naast werkzekerheid en prestige ook mag rekenen op een aangename werksfeer en een uitstekend salaris in overeenstemming met je bekwaamheden.
 • Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over de volgende competenties : - Technisch onderbouwd door opleiding of ervaring (bij voorkeur in sanitair & cv).

 • Sterk commercieel met voldoende aandacht voor administratie.- In staat leiding te geven aan een team en een team te motiveren.
 • Je hebt reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier