TECHNISCH TEKENAAR
Argon selectie
8400 OOSTENDE
3 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Op zoek naar een job die zich niet beperkt tot tekenen? Neem je er graag nog een stukje organisatie ook bij? Kan je planlezen zoals geen ander dat kan?

Wij zijn op zoek naar een technisch tekenaar voor breedplaten en dubbele wanden. Kan dit jou interesseren?

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Je tekent legplannen uit voor de breedplaten. Deze plannen zullen later ook dienen voor het aansturen van de productie. Daarna zorg je voor de goedkeuring van de legplannen door de klant.

Je beheert bovendien de klantendossiers effici nt zodat leveringen vlot kunnen worden uitgevoerd. Jouw dossiers volg je feilloos op en alle details vul je steeds aan.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Bouwkundige studies (Architect assistent, bouwkundig tekenaar, ...)

Doorgedreven kennis planlezen.

Ervaring met tekenpakketten is een plus.

Kennis Nederlands en Frans.

Communicatief, ordelijk en flexibel.Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een aangename werksfeer die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Je kan hier blijvend genieten van de nodige ondersteuning en opleiding.

Bovendien wordt initiatief en eigen inbreng sterk geapprecieerd. Tot slot kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extras.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier