Projectingenieur
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Studiebureau met werfopvolging.

Analyseer projecten en volg deze op t.e.m. oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de studie van omgevingsaanleg, wegenis en rioleringswerken.

Je houdt bij de analyse van het ontwerp rekening met de duurzaamheid, toegankelijkheid, stabiliteit, hydraulica, etc. Je stelt jouw adviezen voor bij de besturen en bouwheren.

Vervolgens ben je het centraal contactpersoon voor alle partijen. Je realiseert lange termijn opdrachten tot 9 jaar.

Functie eisen

Als projectingenieur beschik je over een master bouwkunde. Kennis van bestek 250 is een plus, maar je wil graag jouw verder verdiepen in infrastructuurprojecten.

Over het bedrijf

Je komt in een leuk ervaren team terecht. Momenteel door extra projecten kijken ze uit naar een extra projectingenieur. Ze gaan binnenkort verhuizen naar Aalter, voor de vlotte verbinding naar de werven toe.

De combinatie van binnen- en buitendienst is een pluspunt.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier