Inside Sales Automotive
Accent
Kortrijk, BE
2 dagen geleden

Wij zijn niet zomaar een leasing bedrijf,wij pakken de zaken zeer persoonlijk aan tegenover grotemastodonten op de markt.

Onze doelstelling is om onze klantenvolledig te kunnen ontlasten van hun wagenpark beheer. , zegtVeronique, HR verantwoordelijke voor Vancia Car Lease.

Vancia CarLease heeft reeds 30 jaar ervaring met verhuur van bedrijfswagensop lange termijn. Vele bedrijven verkondigen dat ze een uitstekendeklantenservice garanderen, bij Vancia springt er echt wel bovenuit!Omdat zij zeer tevreden klanten hebben in Belgi en Frankrijk,vloeit hier mond-aan mond reclame uit voort.

Vancia is opgerichtdoor de familie Vandecasteele, bij velen wellicht gekend doorGroup Vandecasteele, met 11 garages in driehoekKortrijk-Doornik-Ath.

Ons kantoor is gelegen op het bedrijventerrein Kennedy Park te Kortrijk. Het car center, waar de leveringvan de wagens plaats vindt is in Aalbeke.

Na een grondige screeningdoor onze jobcoah bij ons op kantoor zullen wij jou introducerenbij Vancia. Daarna zal er een sollicitatiegesprek ingepland wordenmet commercieel directeur Guy Hannosette samen met Veronique(HR).

Functiebeschrijving

Wegensgroei en verschuivingen zijn we op zoek naar twee nieuwe accountmanagers. Wat houdt de functie bij Vancia te Kortrijk nu preciesin?

Aangezien er bij Vancia geen vertegenwoordigers zijn, ben jijht eerste contact voor onze prospecten en klanten. Vancia werktmet SPOC's (single points of contact) met andere woorden werken zemet een vaste sales per klant en heb jij jouw eigenklantenportefeuille.

Bij een aanvraag, per telefoon, mail, contactformulier, neem jij contact op met de klant. Als een echte salesmanof saleswoman toets jij de concrete behoeften af bij de klant enluistert naar hun verwachtingen.

Daarna werk jij dan een concreetleasevoorstel en car policy uit voor de klant. - Geen stress, hoeje een car policy opstelt, dat zullen ze jou wel aanleren.

Doorjouw uitstekende service, behoefteanalyse en salestalent kop jij dedeal binnen! Yes, nu finaal nog een raamcontract opmaken met alledetails en voorwaarden.

Jij fungeert als een adviseur voor jouwklant, en informeert hen proactief betreft hun wagenparkbeheer,want ja jij bent d leasing expert (in wording)! Je houdt hen op dehoogte van wijzigingen in de markt, doet hen interessantevoorstellingen, nieuwe modellen van wagens op de markt.

Jij zal ookde wagen effectief bestellen bij onze leveranciers en delevertermijnenopvolgen.

Functie-eisen

Wiekomt ons sales team vervoegen te Vancia Car Lease Kortrijk? Wijzijn vooral op zoek naar commercieel talent dat een onderhandelingniet uit de weg gaat en dat houdt van lange termijn relatiesopbouwen met hun klanten.

Bij ons gaan we voor een samenwerkingvoor het leven! Jij kan dus zeer goed aanvoelen wie er aan deandere kant van de lijn hangt en kan zo goed inspelen op hunbehoeften.

Leasing is toch wel vrij complexe materie dus je moetzeker je gedachten er goed bij kunnen houden, maar alles wordtaangeleerd door jouw enthousiaste collega's.

Weet dat er enorm veelfiscaliteit, cijfertjes aan te pas komen, dus haal die rekenmachinemaar boven! Vous parlez parfaitement le franais et le nerlandais,car Vancia est aussi prsent en France (50 % des clients sontfrancophones.

Je zal terecht komen in de wondere wereld vanautomotive, dus ja, jij hebt wel een boontje wagens en kent hetverschil tussen een berline, break, SUV en spot al van ver of ereen Audi of BMW aankomt.

Leuk is ook dat onze leveranciers onsgraag uitnodigen bij lanceringen van nieuwe modellen en acties,altijd fun met een hapje en drankje erbij.

Ja, je leest het goed,een zeer verantwoordelijke sales functie vanop de binnendienst. Dusbyeee ellenlange files, lauwe slaatjes als lunchpauze in eenverhitte wagen, gnante doorwaaide kapsels bij klanten bezoeken envieze wc bezoekjes in tankstations. Welkom bij Vancia Car Lease

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijkwat verdient dat nu? Je zal een bruto maandloon aangeboden krijgenafgestemd op jouw ervaring. Daarboven maaltijdcheques van 8 (eigenbijdrage 1,09) per gewerkte dag en ecocheques.

Je werkt bij eenleasing bedrijf dus je legt dan al snel de link naar eenfirmawagen. Wel deze zit niet in het loonpakket, maar je zit welbij de bron om een goeie deal te scoren.

Je werkt in een 38 urenrooster, met werkuren tussen 8u 17u30. Jouw uurrooster zaltijdens de sollicitaties besproken worden, afhankelijk van jouwwork-life behoeften.

Vancia is actief in de leasing, leasing is hottopic dezer dagen en niet uit de actualiteit te slaan. Leasing isde toekomst qua mobility en een zeer innovatieve wereld! Wie weetligt jouw professionele toekomst ook hier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier