System Engineer
Target Recruitment
Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je staat in voor het dagelijks beheer van een middelgrote IT omgeving, gespreid over verschillende sites : servers, middleware alsook de installatie en het onderhoud van client systemen.

Je test backup- en recoveryproceduresJe verzorgt documentatie en werkinstructies m.b.t. technische infrastructuurJe bent projectleider voor het uitrollen van infrastructuurprojecten (in samenwerking met externen)Je hebt min.

2 jaar werkervaring als system engineerJe hebt een basiskennis van het Frans en spreekt vlot NederlandsJe hebt een goede kennis van IT architectuur en implementatieJe hebt kennis van het Microsoft platformRemote Desktop Server, Exchange, Active Directory , Scripting, VMware, Veeam en Storage zijn jou niet onbekendKennis van Linux is een plusJe ontvangt een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps en hospitalisatieverzekering, werktools, eco-cheques, bedrijfsrestaurant, Je krijgt de kans om veelzijdige taken uit te voeren en ervaring op te bouwen binnen een open en positieve sfeer.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf en dit gelegen in een filevrije omgeving in West-Vlaanderen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier