TECHNISCH ARBEIDER ROLSTOELEN EN SCOOTMOBIELEN
AGO Jobs & HR
Kapellen (Antw.), Antwerpen, BE
13 dagen geleden
source : Jobat

Je werkt in teamverband mee aan het rijklaar maken van scootmobielen. Ziehier een greep uit het takenpakket : * Je voert montagewerkzaamheden uit.

Dit houdt in controleren & assembleren.* Je identificeert oorzaken van storingen en bedenkt oplossingen om dit te voorkomen.

 • Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteit en het transport van deze motorrijwielen.* Je raadpleegt technische bronnen zoals werkfiches, toolboxen, e.
 • d.* Je ruimt de werkzone op en sorteert de afvalstoffen.

  Je hebt een diploma hoger technisch secundair onderwijs behaald, bij voorkeur in de richting elektromechanica. Of gelijkgesteld door ervaring.

  Kennis van mechanica is een must. Kennis van elektriciteit en elektrische uitrustingen is tevens vereist. Je beschikt over voldoende technisch inzicht en logisch denkvermogen.

  Je bent enthousiast, leergierig en draagt graag bij aan een goede teamsfeer. Je kan zelfstandig werken en bent gebonden aan een werkopdracht en tijdsplanning.

  Je hecht veel belang aan veiligheid en ergonomisch werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier