Arbeider stookolietanks met rijbewijs CE
Actief Interim Geel
Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Ben je op zoek naar een job waar je zowel met je handen kan werken maar ook regelmatig op de baan zit met een chape vrachtwagen?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar een arbeider voor stookolietank. Je zal met je vrachtwagen zand gaan laden in de groeven van Lommel.

Van hieruit vertrek je naar je eerste particuliere klant. Deze kan zich bevind in provincie Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen.

Je zal bij de klant de stookolietanks gaan opvullen met zand. Je installeert een blaastoestel op de tank, nadien wacht je tot de tank gevuld is.

Dit kan wel even duren dus in deze tijd moet je je nuttig bezig houden. Nadat de tank gevuld is ga je de put mooi opvullen en je vertrekt niet voor je alles bij de klant proper hebt achtergelaten.

Dit kan bv. zijn dat je klinkers moet terugleggen (m²) .

Wij vragen enkel dat je in het bezit bent van een rijbewijs CE met de nodige vakbekwaamheidsattesten en dat je handig bent in het besturen van een vrachtwagen met trekker-oplegger.

Je komt vaak in smalle binnenbanen in de stad of dorp.

Je komt terecht in een klein familiebedrijf dat opgericht is in 1970 in Mol. Aanvankelijk zijn zij gestart als verwarmingsbedrijf maar in de loop der jaren hebben ze zich gespecialiseerd in bodemsanering en tankreiniging.

 • Je dag start om 7u, als de werf verder weg ligt starten ze een uurtje vroeger
 • Na je werkdag kom je terug naar het depot in Mol waar je de mogelijkheid hebt om een douche te nemen. Het bedrijf zorgt voor handdoeken en zeep.
 • Je kleren worden ook door hen gewassen. Zo kan je fris terug naar huis vertrekken.

 • Je werkt 40u / week, overuren komen voor afhankelijk welke werken je aan het uitvoeren bent
 • Je ontvangt een minimumloon van 15 EUR (afhankelijk van ervaring) aangevuld met maaltijdcheques van 6 EUR en ecocheques van 250 EUR.
 • Heb je een VCA is dit een plus, maar geen erg als je dit nog niet hebt. Je krijgt de mogelijkheid om deze te behalen binnen het bedrijf.
 • Ze willen investeren in hun werknemers!

  Interesse in deze functie? Twijfel niet en laat onmiddellijk van je horen. Je kan ons bereiken via 014 34 79 50 of actief.geel actief.be .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier