.NET Software Developer
JAN DE NUL
Aalst, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs
 • NET Software Developer Jan De Nul Group staat garant voor innovatie en uitdagingen. Ons ICT-team uiteraard ook. Het team bouwt, onderhoudt en ondersteunt de ICT-infrastructuur en ICT-toepassingen die aan boord van de schepen, op de werven en in de kantoren worden gebruikt.
 • Via professionele ICT-oplossingen bieden wij een aangename en stabiele werkomgeving aan alle eindgebruikers. Samen maken wij het verschil! Het development team ondersteunt diverse uitdagende bedrijfsprocessen van Jan De Nul.

  Via aangekochte en zelf ontwikkelde software spelen we in op de noden van het bedrijf. Om samen met ons team van Analisten en Developers verder de business software ondersteuning voor de centrale diensten, werven en schepen uit te bouwen zijn we op zoek naar een .

  Net Software Developer . Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn : Vertalen en begrijpen van aangeleverde specificaties.

  Leveren van constructieve feedback betreffende de specificaties. Schrijven van gestructureerde en testbare codes. Gebruik maken van bestaande class libraries en nuttige comments.

  Respecteren van de design, de richtlijnen en conventies. Analyses interpreteren aan de hand van modelleertalen. Kennis ontwikkelen van het business domein en van nieuwe technologieën.

  Instaan voor technische ondersteuning van de applicaties. Profiel Profiel Je bent gepassioneerd door ontwikkeling en je bezit een bachelordiploma in een informaticarichting (of gelijkwaardig door ervaring).

  Je hebt minimum 3 jaar ervaring. Je hebt kennis van .NET (Core) C#, webontwikkeling (Blazor, Angular) en RESTful webservices (ASP.

  NET Web API), alsook van SQL en stored procedures. Kennis van offline applicaties, winforms, data synchronisatie, scripting (javascript, powershell,.

 • reporting (Crystal Reports, Power BI) en architecturale principes zoals SOA is een pluspunt. Je bent in staat om analyses gemaakt met modelleertalen zoals UML te interpreteren.
 • Je wordt tewerkgesteld in ons kantoor in Aalst. Wat wij bieden Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet. Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand. 10 MB limiet. Toegestane types : txt, pdf, doc, docx.

  Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand. 10 MB limiet. Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de .

  Ik accepteer de . Laat dit veld leeg Waar wil je werken? Wat is jouw opleiding? Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier