Medewerker zaalbediening flexi / student / extra statuut - 15u20 - Ten Eeckhoute
Armonea
West-Vlaanderen Garenmarkt 10, 8000 Brugge
5 dagen geleden
 • Je job Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel is ingesteld en zowel een aantal dagen in de week als ook in het weekend beschikbaar is om te werken in ons restaurant.
 • Het betreft dagdiensten tussen 7.30 uur in de ochtend en 18.00 uur in de namiddag. Je bent verantwoordelijk voor het opdienen van het 4-

  gangenmenu, suggestiemenu of feestmenu. Daarnaast sta je in voor het correct opdekken van het restaurant als afruimen van het restaurant.

  Alle taken zijn duidelijk gedefinieerd aan de hand van checklijsten. Je profiel Je bent sociaal en communicatief vaardig.

  Je werkt goed in teamverband en bent een echte templayer. Je bent flexibel ingesteld. Enige horeca ervaring is een extra pluspunt.

  Indien je een goede werk - privé balans wenst, is dit de ideale horeca job. Wij bieden jou Een zeer fijne werkomgeving en een goede werksfeer binnen een grote zorggroep waar bij goed functioneren altijd doorgroeimogelijkheden zijn.

  Wij bieden jou een goede werk - privébalans aangezien het alleen dagdiensten betreft. Woon - werkverkeer wordt vergoed. Je wordt verloond volgens horeca barema.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier