Productie Planner
Profile Group
Antwerp, Puurs, Belgium
2 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Onze klant is een ambachtelijk bedrijf in de voedingssector met de ambitie om uit te breiden naar nieuwe assortimenten en ook de export verder uit te bouwen.

Hiervoor zijn ze op zoek naar een Productie Planner om hun team te versterken. Het gaat om een op en top Belgisch FMCG familiebedrijf dat sinds 1955 een populair, sustainable product op de markt brengt.

Sinds 2021 behoren zij tot een grotere internationale groep. Hun werknemers staan ervoor bekend graag the extra mile te gaan en gepassioneerd te zijn over wat ze doen.

De cultuur binnen het bedrijf is dynamisch en flexibel. Ze hebben een cultuur van open en eerlijke communicatie gecreëerd voor hun medewerkers, zodat zij met positieve energie kunnen groeien in hun carrière.

Ze zijn dan ook op zoek naar mensen op wie ze kunnen rekenen en die ambitieus zijn in wat ze doen. Ben je op zoek naar een stabiele job mét toekomst perspectief in een familiale omgeving?

Heb je zin om het team in Puurs te komen versterken als Productie Planner? Aarzel dan niet om te reageren dan op deze vacature.

Je stelt de meest efficiënte dagelijkse en wekelijkse productieplanning van inkomende orders op Hierbij houd je rekening met productiecapaciteiten en levertijden met maximale efficiëntie Omwille van de hoge variëteit van de producten ben je in staat om complexe puzzels te leggen in samenwerking met operations, warehousing, customer service, purchasing en logistiek Je bepaalt de volumes, verdeling en volgorde van de batches en zorgt voor de optimale input in onze grafische planning tool Je plaatst afroepen en bestellingen van grondstoffen en verpakkingsmaterialen die nodig zijn voor productie Je bent verantwoordelijk voor de analyses op basis van de real time OEE om vervolgens optimalisaties voor te stellen en te implementeren Je monitort je processen om je KPI’s op te volgen en om continue te verbeteren Je rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager Bachelor of academische opleiding in een economische-, handel- of bedrijfseconomische richting of gelijkwaardig door ervaring Je beschikt over kennis van logistieke processen en hebt oog voor kritische voedingsissues : hygiëne, voedselveiligheid, contaminatie en natuurlijke variatie van kwaliteit van componenten Je beschikt over een open, constructieve communicatiestijl met grote luisterbereidheid en de gepaste assertiviteit Affiniteit, ervaring met de voedingsindustrie is een plus maar geen must Je bent vertrouwd met IT-systemen (ERP) en werkt vlot met Microsoft 365 Je beheerst de Nederlandse taal en kan je vlot uitdrukken in het Engels Klinkt dit als dé perfecte match voor jou?

Dan hebben wij goed nieuws! Onze klant biedt jou namelijk een sleutelrol in een dynamische en internationale omgeving met groeiperspectieven.

Je maakt deel uit van een op en top Belgisch ondernemend bedrijf in volle ontwikkeling. Je werkt mee aan ambachtelijke producten waarbij kwaliteit primeert.

Naast... Purchasing, Planning, Hygiëne, Productie, OEE, STE, Assertiviteit, Voedselveiligheid, Warehouse, ERP-software, Planten, Engelse taal, Nederlands, KPI, Operations, Logistieke sector, Samenwerking, Klantendienst Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier