Werftoezichter Bouwkunde - Beernem
TUC rail
Belgium
19 uur geleden
source : Experteer

Contract : Vast contractWerktijden : VoltijdsErvaring : Van 2 tot 5 jaarOpleidingsniveau : Hoger technisch onderwijsWil jij als Werftoezichter Bouwkunde meewerken aan de ambitieuze projecten van TUC RAIL.

Onzeverschillende Project Teams (Noord, Centrum en Zuid) zijn verantwoordelijk voorde algemene en gedetailleerde opvolging van de werven conform de bestekken endus met respect voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid.

In Vlaanderen (Beernem), zoeken we een Werftoezichter voor werven bouwkunde.Wat ga je doen?Als werftoezichter sta je in voor het opvolgen en controleren van de activiteiten van de aannemer opdat de werken uitgevoerd zouden worden met de kwaliteit zoals beschreven in het bestek.

Dit betekent dat je : de uitvoering van de werken door de aannemers op het terrein opvolgt, hun activiteiten controleert, gedetailleerd je vaststellingen noteert en de nodige controlefiches invult.

de hoeveelheden gerealiseerd door de aannemer opmeet en meetstaten opmaakt.ervoor zorgt dat de nodige keuringen tijdig uitgevoerd worden.

controleert of de veiligheidsmaatregelen en milieureglementering door de aannemer toegepast worden.onder leiding van de werfleider werkt en hem dagelijks rapporteert over het verloop van de werkzaamheden.

 • Gewenste profiel van de kandidaat : Je hebt minstens een diploma hoger technisch secundair onderwijs in een technische richting, bouwkunde.
 • Je hebt al een aantal jaren ervaring met werfopvolgingen in het bijzonder bij infrastructuurwerken (wegenis, bruggen, tunnels, )Je hebt ervaring met het opmaken van werfverslagen en werkt hierbij zeer nauwkeurig.

  Je bent communicatief en werkt graag samen in team binnen een gestructureerde organisatie.Je bent flexibel en past je aan veranderende werkomstandigheden en voorwaarden op de wervenJe bent bereid regelmatig nacht- en / of weekendwerk te doen.

  Je bent leergierig, d.i. bereid bijkomende opleidingen te volgen in je vakgebied alsook specifieke opleidingen over veiligheid en over spoorwegexploitatie.

  Je hecht bijzonder veel belang aan de veiligheidsaspecten in de opdracht.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en de kennis van het Frans is een pluspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier