HR consultant
Start People
Oostende, Belgium
4 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Functie-informatie

Als HR consultant binnen regio Oostende / Brugge ben je verantwoordelijk voor het ganse rekruteringsproces van A tot Z van voornamellijk blue collar (arbeiders)-profielen van grote klanten van Start People.

Je zal voornamelijk werken vanop de (inhouse) kantoren gelegen te Brugge, Roeselare en Oostende. Hierbij werk je volgens vastgelegde processen en KPI’s.

Aan de hand van screenings via infosessies en korte one-to-one gesprekken en testings kom je te weten wat de kandidaten kunnen én willen.

Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, blijf je de uitzendmedewerkers opvolgen en evalueren. Daarnaast zorg je voor een transparante informatiedoorstroming door tijdig en correct te rapporteren.

Door je commerciële feeling kent je werfreserve bovendien een gezonde groei. Zo blijft geen enkel groot bedrijf op zijn honger zitten!

 • Ben jij een pro-actieve matchmaker die graag snel en servicegericht aan de slag gaat?
 • Kan jij grote bedrijven vooruithelpen met de beste kandidaten?
 • Is HR jouw passie?
 • Kun je je vinden in deze checklist? TOP!

  Dan ben jij misschien onze nieuwe Start People-collega!

  Je profiel

  Als ideale kandidaat heb je :

  Een diploma hoger onderwijs.

  Rijbewijs B

  Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk

  Een autonome en resultaatgerichte persoonlijkheid

  Gedrevenheid en werk je met veel passie in je job

  Flexibliteit en kan je je ook af en toe verplaatsen naar andere (inhouse) kantoren binnen de regio van Oostende en Brugge

  Aanbod

  Start People is de "place to be" voor proactieve doeners. Zij verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug.

  Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen - aan jou om ze te grijpen.

  Een grijze boel wordt het bij hen nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

  Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met vele voordelen zoals een netto onkostenvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, gsmabonnement, laptop, bonusregeling, extra legale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering met als kers op de taart een bedrijfswagen via cafétariaplan met tankkaart.

  Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

  Voel je je aangesproken? Dan willen wij van je horen!

  Klik meteen op "solliciteer".

  Je kan rekenen op snelle feedback!

  Bedrijfsinfo

  Start People zet iedereen in beweging. Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen zij ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan.

  Die drive heeft van hen de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land.

  Start People streeft er ook naar dat alle talenten zich bij ons kunnen ontplooien, ongeacht hun afkomst, geslacht of levensstijl.

  Zij staan dus open voor talenten uit de kansengroepen.

  Als Start People-collega sta je dus nooit stil. En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen.

  Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Door je snelle service zorg je ervoor dat Start People zijn sector steeds voor is.

  Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat zij ook onze funfactor niet uit het oog verliezen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier