PROJECTMANAGER INFRA REGIO ANTWERPEN LINKEROEVER
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Projectmanager Infra in de regio Antwerpen Linkeroever. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Projectmanager Infra ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een grootschalig Infra- / Wegenbouwproject.

Een greep uit je takenpakket : Superviseren van Werfingenieur(s) Toezien (i.s.m. Werfleider) op uitvoering en technische aspecten Verzekeren van de financiële rentabiliteit (Controleren van budget etc.

Voorstellen van de uitvoeringsmiddelen en -methoden, onderaannemers en leveranciers Opvolgen van de contracten en klanten Controleren en Coördineren van onderaannemers en eigen team Implementeren van procedures m.

b.t. Kwaliteit, Veiligheid en Milieu Onderhouden van relaties met lokale overheidsinstanties Rapporteren aan Project-, Technisch Directeur of Algemene Directie UW PROFIEL : Master Bouwkunde / Ingenieurswetenschappen : Architect Minimum 5 jaar ervaring in Projectmanagement in Infra / Wegenbouw Goede communicatievaardigheden (People)Manager Vloeiend Nederlandstalig en goed Franstalig.

Engelstalig is een meerwaarde AANBOD : Aantrekkelijk loonpakket CONTACT : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Projectmanager Infra, Wegenbouw, Master, Bouwkunde, Architectuur, Antwerpen, Linkeroever

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier