Heftruckchauffeur diepvries (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Ardooie, BE
1 dag geleden

Profiel

Konvert zoekt een ervaren heftruckchauffeur.Voor een voedingsbedrijf te Ardooie zoeken we een heftruckchauffeur voor de diepvries.

We zoeken iemand die kan werken in een twee ploegenstelsel.We zoeken iemand die reeds ervaring heeft in het stapelen van 2 kisten hoog.

Vervolgens krijg je de kans om door te groeien naar een gesloten heftruck. Dan zal je maar liefst 7 kisten hoog stapelen.

Ben je in bezit van een attest en reeds een ervaring opgedaan?Mail dan uw cv naar roeselare.food konvert.beTot binnenkort!

Aanbod

Ladingen verplaatsen met behulp van : Smalle gangen truck. Ladingen verplaatsen met behulp van : Reachtruck. Ladingen verplaatsen met behulp van : Heftruck (frontbesturing).

Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, . Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen.

Goederen in opslagzones plaatsen. De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden.

De machine voor goederenbehandeling selecteren en voorbereiden, overeenkomstig de kenmerken van de producten en de verplaatsingsomstandigheden.

De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren Je komt terecht in een bedrijf waar doorgroeien centraal staatMooi conform loon

Vereiste kwalificaties

Je bent in bezit van een heftruckattest en reeds ervaring opgedaanJe spreekt en begrijpt vlot Nederlands

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier