Medewerker administratie/personeelsdienst 80-100% te Eeklo
Zorg-Saam
Eeklo
5 dagen geleden

WZC Sint-Elisabeth WZC Sint-Elisabeth (Eeklo) is een woonzorgcentrum dat deel uitmaakt van vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu, een groep met meer dan medewerkers en vrijwilligers.

WZC Sint-Elisabeth beschikt over woongelegenheden, waarvan 5 kamers voor comazorg en 10 kamers voor mensen met jongdementie.

We bieden een eigentijdse en kwalitatieve zorg aan de zorggebruikers in de woongelegenheden, het kortverblijf, het dagverzorgingscentrum en de assistentiewoningen.

Om samen met ons deze uitdaging waar te maken, zijn we momenteel dringend op zoek naar : medewerker administratie / personeelsdienst 80-%Jouw functieJe staat op termijn voor de volledige personeelsadministratie doorheen alle fases van de HR-cyclus.

Je bent het aanspreekpunt bij vragen van onze medewerkers omtrent loongegevens, sociale documenten, verzekeringen, enz. Je zoekt mee naar oplossingen.

In samenwerking met het sociaal secretariaat beheer je de volledige payroll. Je zorgt voor een overzichtelijke en efficiënte administratie van het personeelsbeheer.

Opvolging van telefoons, mails & post binnen je expertisedomein. Je rapporteert aan de directeur van de voorziening. Je hebt aandacht voor wat leeft bij de medewerkers en adviseert de directie inzake personeelsbeleid.

Je breidt je expertise uit mbt administratief beheer van een woonzorgcentrum en wordt hierdoor polyvalent inzetbaar in het administratief team.

Jouw profiel Je hebt een graduaats- of bachelor diploma maatschappelijk werk (personeelswerk), bedrijfsmanagement of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt kennis van de recentste sociale wetgeving, (kennis van PC / ouderenzorg is een pluspunt). Je kan deze toepassen en verduidelijken naar medewerkers.

Je hebt een eerste ervaring in payroll of ervaring als administratief bediende. Je bent communicatief en dienstverlenend ingesteld.

Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je hebt oog voor detail, bent punctueel en werkt steeds de taken nauwkeurig af.

Je bent flexibel, houdt van initiatief. Je kan vlot overweg met de meest courante softwaretoepassingen. Je hebt een houding die past binnen de waarden van de organisatie.

Ons aanbod Een gevarieerde job in een aangename en zich vernieuwende werkomgeving. Een team met toffe collega’s in een warme organisatie.

Een personeelsbeleid dat oog heeft voor kwaliteit van de arbeid en werk / privé evenwicht. Een contract van onbepaalde duur.

Gepersonaliseerd vormingstraject. Verloning volgens PC met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier