Project Controller (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Deerlijk, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Project Controller (m / v) : Functie : - Je bent verantwoordelijk voor de budgetopvolging en kostenbewaking van één of meer projecten- Je vormt de schakel tussen de financiële en technische competenties binnen deze onderneming- Je rapporteert aan de CFO- In samenspraak met de projectleider maak je de maandelijkse budgettaire rapporten.

 • Deze rapporten hebben betrekking tot : -Aankoop-management van producten en diensten voor de volledige scope van het project -Materiaal-management, implementatie in ERP, forecasts opmaken, -Financiële rapportering -Cash flow management, P&R, -Project Progress Reporting (ism de projectmanager) -General reporting per project vb.
 • process progress made per week

  Aanbod

  Rapporteren bij de leidinggevende instanties en oplossingen voorstellen om de rendabiliteit van de organisatie te optimaliseren.

  Technische ondersteuning bieden bij de realisatie van besparingen (beheersadvies, kostenstudies, ...). Ramingen van de activiteiten opstellen op basis van de resultaten van de organisatie en de economische conjunctuur.

  Het informatie-beheersysteem opstarten en opvolgen (Enterprise Resources Planning - ERP - geïntegreerd beheerprogramma, .

 • De prestaties van de organisatie analyseren, de financiële resultaten controleren en bijsturingen aanbevelen. De indicatoren en procedures voor de opvolging van de activiteit van de organisatie bepalen en invoeren Je komt terecht in een bedrijf met een zeer vlakke structuur waarbij directe communicatie en coaching voorop staan.
 • We bieden je een marktconform salaris, aangevuld met extra-legale voordelen.

  Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een Master Handelsingenieur / Handelswetenschappen of gelijkwaardig door ervaring- Je hebt sterke analytische en communicatieve vaardigheden - Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands en Frans +basiskennis Engels- Je beschikt over excellente Excel skills (kennis BI vormt pluspunt).
 • Kennis van het ERP-systeem Navision is een plus- Je bent leergierig

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier