Cegeka - Project Manager / Service Delivery Manager Data Solutions
Cegeka
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een geboren Project Manager? Zorg jij ervoor dat de Data & Analytics projecten bij je klanten gerealiseerd worden binnen de afgesproken scope, budget en timing?

En ben je bovendien sterk geboeid door de fascinerende wereld van data? Dan heeft Cegeka de geknipte uitdaging voor jou!Voor diverse projecten en klanten zijn we op zoek naar een Project Manager en / of Service Delivery Manager met ervaring in of affiniteit met de boeiende wereld van Data.

Wat houdt de job in? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten bij onze klanten. Je zorgt er in de eerste plaats voor dat projecten binnen de afgesproken scope, budget en tijd gerealiseerd worden.

Hierbij waak en rapporteer je over alle aspecten van het project zodat het voldoet aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen.

Jij bent de contactpersoon bij uitstek voor de klant. Je vertaalt de verwachtingen naar een projectplan met heldere doelstellingen die worden goedgekeurd door de stuurgroep.

Je organiseert de project kick-off en zorgt dat alle medewerkers en belanghebbenden worden geïnformeerd en gealigneerd zijn met het projectplan.

Tijdens de duur van het project motiveer en begeleid je de projectmedewerkers in de richting van de te behalen doelstellingen.

Dit doe je aan de hand van regelmatige projectevaluaties en feedbackgesprekken. Je adviseert de klant tijdens het gehele project en neemt het voortouw in interne en externe projectmeetings.

Je identificeert en beheert projectrisico's, knelpunten en wijzigingen. Je actualiseert voortdurend het projectplan, zodat het up-to-date blijft.

Hierbij pas je consistent de projectmethodologie van Cegeka toe. Binnen het project werk je intensief samen met de Solution architect, hij / zij is (eind)verantwoordelijke voor de inhoudelijke oplossing voor de klant.

Als Project Manager beheer je diverse BI projecten waarbij de doorlooptijd en projectdruk kan variëren.Naast je rol als Project Manager zal je ook actief worden ingezet als Service Delivery Manager voor diverse klanten.

Je beheert hun support portfolio en bewaakt de SLA's.Wie zoeken we? Je hebt minstens een aantal jaren relevante ervaring als Project Manager, bij voorkeur binnen de Data Intelligence wereld en dit domein boeit je uitermate.

Data is je passie. Daarnaast heb je werkervaring in een consultancy-omgeving. Beschikken over een hogere opleiding (Bachelor of Master) is een vereiste, aangevuld met relevante opleidingen of cursussen in project management.

Agile Scrum kennis en ervaring is een sterk pluspunt. PMI, Prince2, ITIL certificatie zijn extra plusplunten. Door je vakkennis, sociale en communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en engagement slaag je erin het vertrouwen van onze klanten te winnen.

Je beschikt over een probleemoplossend vermogen, analytisch ingesteldheid. Je bent leergierig en flexibel en hebt een zelfstandige en collegiale instelling.

Om je teams aan te sturen beschik jij over sterke leidinggevende capaciteiten. Binnen de resultaatsgerichte, no-nonsense aanpak van Cegeka voel jij je onmiddellijk thuis.

Je beheerst perfect de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een pluspunt. Je bent flexibel naar verplaatsingen toe aangezien je regelmatig bij de klant zal werken (voornamelijk in regio Gent, Antwerpen, Brussel).

Als je vanop kantoor werkt dan kan je in het Cegeka kantoor dichtst bij je woonplaats werken (Gent, Antwerpen, Leuven of Hasselt).

Waarom meegroeien met Cegeka? Cegeka is een sterk en solide groeibedrijf. We bieden een ruim aanbod aan projecten aan en dit alles met toepassing van de nieuwste technologieën.

Continuous Learning is key! Via ons Talent Management Programma zijn de opleidingsmogelijkheden legio. Je komt in een gedreven team vol talentvolle collega's terecht.

Er heerst een heel aangename werksfeer en er is ook ruimte voor de nodige fun. Bovenop een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring, krijg je een bedrijfswagen, een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, een GSM-abonnement en een laptop.

Daarnaast bieden we je flexibele werkuren aan, wat zorgt voor een aangename work / life balans. Ons Flex Reward Plan stelt je in staat om zelf je verloningspakket samen te stellen.

Begeleiding op maat, waar jij aangeeft waarin je interesses liggen en waar we samen kijken hoe we je verder kunnen helpen ontplooien.

Afhankelijk van je eigen interesses en initiatieven, biedt Cegeka verschillende horizontale en verticale carrièrepaden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier