App-in-een-week ontwikkelaar
Vlaamse Overheid
Brussel, BE
4 dagen geleden

De functie in het kort

Audit Vlaanderen is voor de vacature app-in-een-week ontwikkelaar’ op zoek naar iemand die inzicht heeft in automatisatieprocessen en mee aan de slag wilt gaan om onze digitale werkplek verder in te richten.

Als app-in-een-week ontwikkelaar versterk je het team dat dit jaar de veelzijdige mogelijkheden van het Microsoft -platform wil toepassen in diverse apps’ om auditoren, omkadering en management van Audit Vlaanderen te helpen efficiënter te werken en effectievere resultaten te leveren.

Jij gebruikt daarbij je ICT-skills om telkens goed te luisteren naar wat de auditoren nodig hebben, en via programmatie / functionaliteiten / instellingen / iets mogelijk te maken dat heel praktisch bruikbaar is voor de auditoren.

Ga jij graag in gesprek met gebruikers, zie je de mogelijkheden van wat O voor hen kan betekenen en help je graag om die mogelijkheden waar te maken?

Solliciteer dan nu voor deze functie!

Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken kan worden van de diplomavoorwaarde.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

1)Je beschikt over een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.

De volledige lijst vind je hier : class "vl-link icon vl-link icon after vl-vi vl-vi-external" aria-hidden "true">

opent in nieuw venster)).

OF je beschikt over minstens 6 maanden functierelevante ervaring als IT-ontwikkelaar.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 2 maanden na de uiterste inschrijvingsdatumhet gevraagde diploma behaalt.

Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Wat bieden we?

 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en / of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie.
 • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier