Admin bediende met wetenschappelijke achtergrond (voltijds/deeltijds)
Anoniem
Dendermonde, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als administratief bediende bestaat jouw takenpakket uit twee delen :

 • Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de transport- en verzendingsdocumenten. Je staat daarnaast in voor een vlotte communicatie met de chauffeurs.
 • Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het beheren van de administratieve kant van innovatieprojecten ter ondersteuning van de ingenieurs.
 • Dit omvat het opmaken van subsidieaanvragen, rapportering en het opvolgen en coördineren van de projecten zelf. Hierbij ga je zeer deadline gericht te werk.

  Je gaat steeds in dialoog met de ingenieurs en de andere afdelingen binnen het bedrijf om tot een correct eindresultaat te komen.

  Je hebt bij voorkeur een A2 of bachelordiploma in een wetenschappelijke richting (bv. milieuwetenschappen, chemie, biomedische wetenschappen, laboratoriumtechnologie, etc.

  Ervaring in een gelijkaardige sector is een pluspunt.

  Je houdt ervan om administratieve processen en projecten van A-Z op te volgen en tot een goed einde te brengen. Je gaat hiervoor steeds in dialoog met de verschillende afdelingen.

  Onze klant is op zoek naar een gedreven persoon : iemand die een sterk inzicht heeft, kritisch is, een goede planner en iemand die collega's kan aansturen en motiveren.

  Deze functie kan zowel deeltijds (+-30u / week) als voltijds worden uitgevoerd.

  Naar talen toe spreek je zeer goed Nederlands en goed Engels. Kennis Frans is een pluspunt.

  Je komt terecht in een stabiele groep en kan je verwachten aan een unieke job met veel ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

  Daarnaast kan je rekenen op een mooie verloning, alsook extralegale voordelen.

  Interesse of wil je graag meer weten? Klik op de solliciteer-knop, discretie verzekerd!

  Extra vragen? office.aalst manpower.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier