Coördinator Patrimoniumbeheer
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

De gebouwen van Colruyt Group worden onderhouden en gerenoveerd door onze coördinatoren bouw. Dankzij je grondige bouwkundige studie van de winkelgebouwen zorg jij dat zij met de juiste info en prioriteiten aan de slag gaan.

Een grote verantwoordelijkheid en veel zelfstandigheid!

Jij bent specifiek op de baan om bouwkundige analyses te maken van winkelgebouwen (inclusief parking, vloer, dak ) voor alle winkelformules van Colruyt Group, zoals Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Dreamland .

 • Aan de hand van de bouwplannen maak je ter plaatse verslagen, noteer je opmerkingen en stel je dringende noden vast. Op basis van jouw prognoses worden tijdsschema’s opgesteld voor herstellingen en renovaties.
 • Je komt verschillende types werkzaamheden tegen, van schilderwerken tot herstellingen aan het dak. Afhankelijk van de nood, contacteer je de juiste interne diensten of externe aannemers.

  Je vraagt offertes op, vergelijkt ze en volgt de werken verder op.

  Je bent gemiddeld 3 dagen per week op de winkelsites aanwezig, de andere 2 dagen doe je het administratieve luik van job.

 • Kennis en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma in bouwkunde en hebt minstens 3 jaar ervaring in bouwkundig projectwerk.
 • Je bent vertrouwd met gedetailleerde bouwplannen en budgetbeheer.

 • Constructieve houding Je werkt gestructureerd, past je makkelijk aan en denkt niet in problemen, maar oplossingen.
 • Sterke communicatieskills Je spreekt duidelijke taal, communiceert tijdig en correct en bent vlot in de omgang.
 • Teamplayer Je werkt zelfstandig, maar houdt de doelstellingen van het team steeds voor ogen.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, zo kan je met al je collega’s, partners en stakeholders goed samenwerken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier