Project Manager (m/v)
Konvert Office Brugge
Oostende, BE
2 dagen geleden

Profiel

Als Project & Quality Manager krijg je als doel : het commercieel beheer van de externe klanten tijdens en na de projectuitvoering, het opstarten en het ten uitvoer brengen van een klantenproject.

Waar nodig dit bestendigen tot een klantgebonden werkproces. Op operationeel valk faciliteer jij sales bij de projectmatige aanpak van een nieuwe of bestaand account.

Jij vertaalt klantenbehoeften naar cijfermatige en kwalitatieve normen en de daaruitvolgende werkprocessen.Je betrekt IT waar nodig om maatwerk op te stellen voor klatnen.

Je zorgt voor een draaiboek aan de klant met specificaties van aanpak & timing. Daarnaast sta jij projectmatig in voor de volledige opstart én uitrol van het project.

Je maakt een plan op in nauw overleg met de klant. Je bespreekt intern en extern wanneer en war nodig. Je stuurt bij en volgt op.

Je monitort kwaliteit en timing. Uiteraard doe je intern heel wat rapportage en analyse. Je volgt alles op en stuurt bij waar nodig.

Aanbod

Activiteiten van de commerciële medewerkers coördinerenTechnische ondersteuning bieden. Budgetten opstellen en beheren. De commerciële dienst van de onderneming organiseren (ontwikkeling van het netwerk, commerciële opleidingen, .

 • De concurrentiepositie onderzoeken (markt, prijzen, nieuwe trends, ...). De commerciële strategie van de onderneming uitwerkenDe jaaractieplannen bepalen (productpromotie, markten waarop kan worden geïnvesteerd, .
 • De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.
 • De onderneming vertegenwoordigen op beurzen, salons, exposities, .... Key accounts van de organisatie opvolgenHet klanten- / prospectenpotentieel analyseren.

  Informatiestromen binnen de commerciële dienst uitwerken (vergaderingen, nota's, richtlijnen, ...)Informatie uitwisselen met de commerciële medewerkers Je krijg een uitermate boeiende job met een mooi loonpakket.

  In deze job en in dit bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontplooien en te groeien.

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een Bachelor of Master diploma.Je hebt ervaring met project management op key account niveau. Je kan onderhandelen, bent stressbestendig en behoudt helikopter view.

  Je bent cijfermatig uitermate sterk. Je hebt een goede pc-vaardigheid en spreekt naast Nederlands ook zeer goed Frans & Engels.

  Je kan in deze 3 talen onderhandelen op een hoog niveau.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier