Verkoper/verkoopster Kledingwinkel
Accent Jobs for People NV
Boortmeerbeek, BE
3 dagen geleden

Als verkoper / verkoopster Kledingwinkel sta je in voor een perfecte klantbeleving : enthousiast onthaal, begeleiding van de klant om hem de wereld van onze klant te laten ontdekken, professioneel advies bij het kiezen en passen van schoenen, kleding en accessoires.

Je benadert de klant op een hartelijke, commerciële en service-gerichte manier.

Je verrast de klant en probeert zijn verwachtingen te overtreffen door je kennis van de producten, je styling advies, je vriendelijkheid en je niet-aflatende hulp en geeft hem zo een fantastische ervaring.

Door die service zet je onze klant mee in de markt als sterk merk voor fashion+shoes, stimuleer je onze klant loyaal te zijn, geef je hem zin terug te komen, en blijft onze klant top of mind.

Je stimuleert de opti-channel ervaring van de klant door het ruime online aanbod tot bij onze winkelbezoekers te brengen in combinatie met levering aan huis of in de winkel, door het gebruik van de footscan voor het matchen met de perfecte schoen op maat, of het plannen van een personal styling, online of in store.

Met je enthousiasme en positieve energie creëer je een uitstekende sfeer op de werkvloer, waardoor collega’s goed met je samen werken en klanten graag terugkomen .

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier