Rioleringswerker
Accent
Geel, BE
il y a 1j

Het motto van onze partner : People, powerand passion to build on People : onze partner investeert in zijnmedewerkers via doorgedreven training en bijscholing.

Power : denieuwste machines en materialen worden gebruikt : Om dathoogtechnologische machinepark in topconditie te houden, investerenzij in een eigen volledige uitgeruste serviceafdeling metgekwalificeerd personeel.

Passion : samen denken en doen en indienmogelijk beter. Daarom zoeken hun mensen samen met de klant naarde beste aanpak van hun project.

Of het nu gaat om het bouwrijpmaken van terreinen, saneringen, advies bij reyclagewerkzaamheden,hijswerk of uitzonderlijk transport, hun teams gaan geen uitdaginguit de weg.

To build on : Het is de combinatie van mensen, machinesen kennis die het ons mogelijk maakt de beste te zijn in wat wedoen en kwaliteitsvolle werken op de meest efficinte manier uit tevoeren.

Functiebeschrijving

Alsrioleringswerker regio sta je in voor de volgende taken :

 • Je staat in voor het aanleggen en herstellenvan rioleringen als ook voor het uitbreiden van nieuwe en / ofbestaande rioleringen;
 • Afkoppelingen enafwerking rioleringen;
 • Algemene grondwerken;
 • Functie-eisen

  Jevoldoet aan onderstaand profiel :

 • Eersteervaring grondwerken
 • Kennis NL
 • Is dezevacature niet helemaal jouw ding, maar ben je wel op zoek naar eenjob optie vast in de bouwsector? Mag je ons altijd contacteren014 / 24.

  41.47 ofgeel.construct accentjobs.be

  Arbeidsvoorwaarden

  Bijonze klant kom je terecht in een groep enthousiaste collega's dieversterking zoeken voor hun team. Waarom bij onze klant aan de slaggaan?

  Het is een familiebedrijf en dat voel je. Met meer dan 50jaar ervaring kom je terecht in een bedrijf met heel watuitstraling en know how.

  Bovendien kan je er werken met de meestgeavanceerde technologie op het vlak van kranen, grondverzet,transport etc. Wil je ook internationaal je kans wagen?

  Dit kanzeker en vast bij dit bedrijf!

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature