Digitaal kantoor in Leuven zoekt sr Accountant
Austin Bright
Leuven, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Boekhouder / Accountant / DossierbeheerderDe verantwoordelijkheden Als dossierbeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die tot je klantenportefeuille behoren.

Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren, die jij van A tot Z bijstaat, in een moderne, digitale omgeving.

Concreet ga je aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk hierbij aan : Het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse resultatenHet opzetten van rapporteringenHet opvolgen van voorafbetalingenAangiftes btw, vennootschapsbelasting en personenbelasting.

 • Om jouw klanten optimaal te kunnen adviseren en inspireren, zit je op geregelde basis met hen samen. Zij weten dat ze in goede handen zijn terechtgekomen en beschouwen jouw enthousiasme als een grote meerwaarde.
 • Boekhouder / Accountant / DossierbeheerderHet profiel Master Handelswetenschappen of Bachelor binnen de accountancy.Minimaal 5 jaar ervaring binnen een boekhoud- of accountantskantoor.

  Je werkt het liefst in een digitale en moderne omgeving. Je bent van mening dat digitaal werken de toekomst is!Daarnaast sta je vlot in contact met klanten en collega's en is je enthousiasme aanstekelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier