High Potential Operations Analyst
Stroom Recruitment
Limbourg, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description Een logistiek proces is een kluwen van operaties en mensen die samen komen : IT & ERP : een goede samenwerking tussen het eigen ERP systeem en dat van de klant zijn hierbij essentieel.

 • Als analyst hang jij tussen het inhouse IT development team en de operationele mensen om op zoek te gaan naar verbeteringsmogelijkheden;
 • Logistiek : tijdens een opstart wordt snel duidelijk dat bepaalde deelprocessen niet goed lopen. Idealiter wordt er snel ingegrepen opdat de klant slechts minimaal hinder ondervindt van een mogelijks sub-optimale service (positionering van fast vs slow movers, aanmeldingstijden van chauffeurs, verpakkingsinstallaties, );
 • Customer Service : de klant is heilig; er zal een aparte website worden gecreëerd om alle orders goed op te vangen en uit te voeren.

  Op deze site zal ook ruimte zijn voor feedback. Als er klachten zijn dan zal deze klachtenstroom goed gemanaged moeten worden : communicatie met klanten én corrigerende acties naar interne operaties.

  Requirements Bachelor / master niveau Max 5 jaar ervaring Goesting om de mouwen op te stropen Interesse in IT, systemen én logistiek Deze persoon zal op de meest diverse taken worden ingezet en moet daarom ook van vele markten thuis zijn.

  What we offer In deze rol zal je een heel uitgebreide training krijgen in het ERP systeem, de logistieke operatie en de cultuur van het bedrijf kwestie om goed je weg te vinden in het geheel.

  Een uitgelezen kans voor een jonge professional die véél wil leren, maar ook een kans om in een nieuwe site carrière te maken en te groeien op de professionele ladder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier