Young potential logistiek gezocht
WaW Jobs
Kallo, BE
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Je gaat als junior trainee aan de slag bij de divisie in de Waaslandhaven waar logistieke en semi-industriële diensten aangeboden worden, gaande van (massa)opslag, uitgestelde verpakking, her verpakking, decanteren, en dit met de grootste aandacht voor de geldende normering binnen voedselveiligheid.

Gedurende een periode van + / - 2 jaren volg je e en intensieve opleiding op de verschillende afdelingen van de unit . Bij de start van de traineeship volg je een operationele training om de logistieke basisconcepten zoals verpakken, laden, debaggen, te begrijpen en te leren.

Vervolgens leidt het traineeship je door diverse afdelingen zoals klantendienst, sales, HSEQ en / of technische dienstverlening.

Tijdens de opleiding worden vaardigheden zoals leiderschap, probleemoplossend enken, doorzettingsvermogen, ontwikkeld en geëvalueerd.

Op die manier krijg je de kans om te groeien naar een meer verantwoordelijke en leidinggevende functie binnen een internationaal gerenommeerde onderneming.

Je profiel :

 • Voor deze functie kijken we niet zozeer uit naar iemand met relevante logistieke ervaring, maar wel nieuwsgierige en gedreven schoolverlaters / juniors die op zoek zijn naar een boeiende uitdaging en een onderneming waar ze hun stempel willen drukken.
 • Idealiter heb je een Bachelor of Masterdiploma in technische of logistieke studies, bedrijfskunde, toegepaste economie, sales, met een uitgesproken interesse in de logistieke wereld.
 • Je bent een communicatief en sociaalvaardig persoon die zich zeer vlot weet uit te drukken in het Nederlands en Engels.
 • Een goede kennis Frans is een bijkomende troef

 • Je krijgt veel autonomie en daarom is het belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt, vlot overweg kunt met wisselende werksituaties en openstaat voor verschillende uitdagingen.
 • Je beschikt over heel wat zelfstartvermogen en houdt ervan initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen.
 • Bij problemen zoek je naar de beste oplossing
 • Ondanks het feit dat je zelfstandig je taken afhandelt ben je tegelijkertijd een fijn teamplayer. Je kan anderen motiveren en drijven maar bent altijd gericht op samenwerking.
 • Je bent zeer leergierig en je ziet het als een uitdaging om een succesvolle carrière uit te bouwen, startend op de werkvloer.
 • Je bent flexibel, ook naar werkuren toe : de kans bestaat dat je op bepaalde afdelingen in ploegen zal moeten werken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het traineeship is een fantastische opportuniteit voor jonge werkkrachten met een ondernemende geest en een resultaatgerichte mentaliteit.

  Je gaat aan de slag bij een wereldwijde logistieke speler waar no-nonsense cultuur en potentieel tot groeien centraal staan.

  Je krijgt de kans een brede kennis te verwerven in alle logistieke domeinen met veel mogelijkheden tot doorgroeien.

  Naast een zeer motiverend startloon mag je rekenen op tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, )

  Wil je graag meer info over deze uitzonderlijke opportuniteit ? Neem vandaag nog contact met ons op !

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier