MONTEUR
Accent
Brugge, BE
3 dagen geleden

Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf.Op een flexibele manier biedt men hun klanten innovatieveoplossingen aan inzake mechanisch & elektrisch on-derhoudconstructie en montage van technische installaties alsook hetplaatsen en aansluiten van zonnepanelen.

Men telt 8 jaar naoprichting reeds 90 medewerkers en behaalde in 2010 een omzet van 8miljoen EUR. Zij staan garant voor een kordate snelle en duurzameaanpak wat leidt tot een stevigeklantenrelatie.

Functiebeschrijving

Indeze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies op maatvan de klant. Samen met je team sta je in voor de montage vanverscheidene staalconstructie.

Wanneer nodig wordt er gebruikgemaakt van het rollend materieel (zoals hoogtewerker verreiker...) zodat het project op een vlotte manier verloopt.

Je werkt opeen zelfstandige manier maar inteamverband.

Functie-eisen

 • Jehebt een technisch diploma en ervaring in de montage vormt eenpluspunt.
 • Je beschikt over het nodigetechnisch inzicht en kan planlezen.
 • Je bentflexibel ingesteld.
 • Je beschikt over een grootdoorzettingsvermogen.
 • Herken je jezelf indeze vacature aarzel niet en stel je kandidaat bij Accent jobs ofzoek je een andere vacature ->

  Arbeidsvoorwaarden

  Eenuitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een groeiend enstabiel bedrijf. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuldmet extralegale voordelen in lijn met je professioneleervaring

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier