Assistent Trial Nurse Drug Research Unit Gent op oproepbasis
UZ Gent
Ghent, Belgium
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Drug Research Unit Ghent (dienst Geneesmiddelenonderzoek) voert fase I geneesmiddelenonderzoek uit volgens hoge kwaliteitseisen.

Je helpt mee bij de uitvoering van klinische studies bij voornamelijk gezonde proefpersonen, af en toe ook eens bij (oncologische) patiënten en dit volgens hoge kwaliteitseisen.

Het takenpakket bestaat voornamelijk uit : bloedafnames, meten van bloeddruk en hartfrequentie, meten van ECG, toezicht op maaltijden, verwerken van bloed en urine, noteren van bijwerkingen

De tewerkstelling is op oproepbasis en gebeurt in onderling overleg. In functie van de lopende studies zal de dienst Geneesmiddelenonderzoek je telkens het tijdstip en de duur van de tewerkstelling voorstellen.

Het staat je vrij om al dan niet op dit voorstel in te gaan.

Je verricht prestaties in het statuut van zelfstandige, je kan dus geen werknemer zijn van het Universitair Ziekenhuis Gent zelf.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Bachelor in de Verpleegkunde.

Salarisschaal :

Je werkt in zelfstandig statuut, de uurlonen worden meegedeeld bij interesse.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier