Commercieel Directeur Provincie Antwerpen Van Roeyvacature ingevuld
MenT Group
Antwerpen, Bélgica
3 uur geleden

Indien je interesse hebt in deze uitdaging, stuur dan je cv naar yannick.theys ment.be met vermelding van de juiste vacature.

BEDRIJF

Groep Van Roey is de voorbije 275 jaar als een bouwbedrijf pur sang geëvolueerd naar een bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt voor maatschappelijke relevante uitdagingen.

De groep kent een familiaal aandeelhouderschap bestaande uit 9 bedrijven en 5 hoofdactiviteiten : bouw, toelevering, vastgoedontwikkeling, exploitatie van sportinfrastructuur en services.

Groep Van Roey heeft een sterke ondernemerschapscultuur waarin de medewerkers en klanten centraal staan. Zij geloven steevast dat een intense samenwerking met respect voor elkaar de enige en beste manier is om een complex probleem te vertalen in de meest kwalitatieve oplossing op maat van de klant.

Innovatie is voor hen de motor van duurzame groei en het betekent het durven loslaten en inspelen op de huidige en toekomstige noden van de maatschappij.

Groep Van Roey wil de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren door de creatie van leefbare en duurzame omgevingen

waar mensen graag wonen, werken, winkelen, leren en sporten.

Bij Groep Van Roey zijn klant en kwaliteit de pijlers van het bedrijf. De cultuur wordt weerspiegeld in het bedrijfsmotto KOERS : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking.

Groep Van Roey wenst haar Commercieel team verder te verstreken door het aantrekken van een Commercieel Directeur provincie Antwerpen.

VACATURE

Je rapporteert aan de Directeur Strategie en Business Development van Groep Van Roey en maakt deel uit van het Commerciële team, dat vandaag 4 mensen telt.

Doel van de functie :

Als Commercieel Directeur ben je mede het gezicht voor de buitenwereld van Groep Van Roey. Je bent een wandelende ambassadeur van Groep Van Roey.

Je ontwikkelt en onderhoudt lang termijn vertrouwensrelaties op het niveau van de besluitmakers in een breed regionaal netwerk in de provincie Antwerpen bij lokale overheden, industrie, zorg, investeerders, architectenbureaus,

Je bent constant op zoek naar nieuwe groeikansen en je bent gepassioneerd om complexe klantenbehoeften te vertalen naar duurzame totaaloplossingen op maat van de klant.

Jouw overtuigingskracht, brede expertise en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat je klanten succesvol stuurt richting alternatieve aanbestedingsvormen waarin Groep Van Roey maximaal waarde kan toevoegen.

Je gedrevenheid en korte opvolging staan garant voor een goed eindresultaat en een tevreden eindklant.

Je voert onderzoek en analyses van de markt uit en gaat gericht op zoek naar nieuwe groeiopportuniteiten. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van een jaarlijks commercieel en marketing plan in lijn met de businessdoelstellingen en de lang termijn groeistrategie van de groep.

Je identificeert en selecteert nieuwe opportuniteiten die je kort opvolgt. Je werkt actief mee aan de selectie van aanbestedingsdossiers die je nauwgezet mee opvolgt en begeleidt tot en met de finale bestelling.

In het kader van de ontwikkeling en uitvoering van de lang termijn groeistrategie van de groep speel je een actieve trekkersrol in enkele strategische projecten.

Je werkt nauw samen met de diverse afdelingen en andere vestigingen binnen de groep van 9 bedrijven.

PROFIEL

De ideale kandidaat beantwoordt aan volgende criteria :

 • Je hebt een hogere (Master) opleiding genoten (bouwtechnisch, architect of economisch met een uitgesproken interesse in de bouwsector en vastgoedsector);
 • Je kan terugblikken op minimaal 7 jaar relevante ervaring in een commerciële functie (solution selling in B2B of B2G);
 • Aanwezigheid van een netwerk met de beleidsmakers van de Stad Antwerpen is een pluspunt;
 • Kennis van PPS en DBFMO opdrachten (duurzaamheid) is eveneens een belangrijk pluspunt;
 • Je bent creatief en oplossingsgericht;
 • Je hebt het vermogen om strategisch mee te denken;
 • Je hebt visie en een goed sturend vermogen;
 • Je hebt overtuigingskracht en bent assertief;
 • Je bent een goede netwerker en hebt ondernemingszin;
 • Je getuigt van doorzettingsvermogen en werkt resultaatgericht;
 • Je handelt ethisch correct en maakt duidelijke afspraken;
 • Je bent een teamplayer.
 • AANBOD

 • Een competitief salarispakket;
 • Een functie waarin je de vrijheid krijgt om zelfstandig te werken en waar je de mogelijkheid krijgt om nieuwe competenties te ontwikkelen;
 • Een stabiele, steeds groeiende organisatie met een vlakke structuur en korte communicatielijnen;
 • Een motiverende onderneming met een sterk imago, die volgende waarden hoog in het vaandel draagt : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier